Volume


Hårprodukter der skaber volumen

Er du en af dem som har haft tanken om fyldige lokker hundrede gange i dit liv? Så er du ikke alene. Hver tredje kvinde i hele Skandinavien er velsignet med et fint hår, som har tendens til at hænge og klaske sammen. Heldigvis findes der en masse vidunderlige produkter derude, som kan trylle fylde frem i selv den mest flade manke.

På beauty.dk finder du en perlerække af volumengivende stylingprodukter i form af serum, styrkende volumen spray, styling creme, styling mousse, volume spray, hårvoks, hårpudder og hårgele fra nogle af de største og mest velkendte brands inden for hårpleje branchen. Vi forhandler blandt andet brands som Fudge, Goldwell, KMS California, Matrix, OSIS+, Paul Mitchell, Redken, Sexy Hair, Tigi og Wella.

Giv dit hår ekstra fylde med det helt rigtige volumen produkt

Når du skal have volumen i håret, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige produkt. Og før du kan finde det rigtige volumengivende produkt til håret, skal du finde ud af, hvor i manken du ønsker fylde. Skandinavisk hår er oftest meget fint og glat, og har derfor typisk svært ved at holde formen uden stylingprodukter, når der skabes krøller eller volumen. Derfor er det en god idé at bruge føntørreren sammen med dine volumengivende produkter, da varmen aktiverer produkterne.

Kæmpe udvalg af de bedste hårprodukter

Uanset hvilket produkt du foretrækker, tør vi næsten love, at du kan finde det i udvalget her på siden. Er du til leave in produkter, som øger tykkelsen på hver enkelt hårstrå, så det syner og føles tykkere. Eller ønsker du et naturligt løft fra hårrødderne, er root lifter måske lige sagen for dig. Er du mere til volumen pulver, kan du finde en perlerække, som ikke kun giver fylde i håret, men også absorberer fugten fra hovedbunden.

I kategorien kan du præcisere din søgning ud fra lige netop det, som du står og mangler. Du kan nemt navigere rundt i de forskellige produkter, brands eller egenskaber, som du ønsker. Hvis du klikker ind på hvert enkelt produkt, kan du læse mere om de forskellige egenskaber og fordele, som produktet har.