Voksning Mænd


Her i kategorien finder du alle de nødvendige produkter, som du skal bruge for at få en optimal og vellykket voksning. Det er nemlig langt fra de fleste, som er vilde med en behåret ryg, skuldre mm. For de fleste mænd er hårvækst super generende. Heldigvis er der hjælp at hente her på beauty.dk!

Voksbehandling til mænd

Nogen stiller spørgsmålstegn ved, om en rigtig mand overhovedet skal bekymre sig om hårfjerning? Svaret er ja! Engang var voksning mest for kvinder, men i dag benytter flere og flere mænd sig af voksning, når de skal af med uønsket hårvækst på ryg, bryst eller andre steder.

Der findes forskellige måder hvorpå du kan fjerne det uønskede hår. Den almindelige shaver virker selvfølgelig på hele kroppen, og den er efterhånden blevet en fast inventar på badeværelset. En traditionel shaver er både let og nem at håndtere, og er især god, hvis det skal gå super stærkt. Det eneste minus ved at bruge en almindelig skraber er, at der vokser lynhurtigt små stubbe ud, når du barberer dig, hvilket betyder, at du skal starte forfra hver eller hveranden dag.

Voks derimod. Voks er en af de mest effektive måder at fjerne uønsket hårvækst på, og fungerer som en forholdsvis langtidsholdbar løsning, fordi du river det uønskede hår ud helt nede ved roden.

Her på beauty.dk finder du et udvalg af forskellige hårfjerningsvoks til mænd. Og hvis du både er utålmodig, og ikke bryder dig om smerte, har vi helt sikkert også en løsning til dig. Den hedder hårfjerningscreme, og er noget helt nyt. Hårfjernings creme er en speciel creme, som smøres på hårene, hvor den skal sidde et par minutter inden den skrabes væk med en speciel svamp. Cremen virker på den måde, at den opløser hårene og ætser dem væk (selvfølgelig uden at skade huden). Denne metode er super effektiv, da det er helt smertefrit og overstået på ganske få minutter. Du kan faktisk bruge hårfjerningscremen overalt på kroppen. Det skal dog nævnes at resultatet ikke er lige så effektivt som en god omgang voksning.

Uanset om du er til voks eller hårfjerningscreme, kan du være sikker på positive resultater, når du handler her på beauty.dk.