Vitaminer


Hvad er vitaminer?

Vitaminer er nødvendige for at opretholde et normalt helbred, og manglen på bare én vitamin kan bringe din krop ude af balance. Vitaminer bliver ikke dannet i tilstrækkelig mængde i kroppen, derfor er det særligt vigtigt at få dem gennem kost eller via. tilskud. Her på beauty.dk kan du finde et stort udvalg af de forskellige vitaminer, på hvert produkt kan du læse om de forskellige vitaminer, og hvorfor de er særligt vigtige for din krop.

Vitaminer er vigtige stoffer, som din krop skal bruge for at fungere optimalt. De bidrager blandt andet til dit syn, til dit immunforsvar, til at vokse og til at danne blod. Kroppen kan som sagt ikke selv producere de nødvendige vitaminer, derfor skal vi have dem gennem en sund og varieret kost. Der findes 13 forskellige vitaminer, som er opdelt efter vandopløselige vitaminer og fedtopløselige vitaminer.

Vandopløselige vitaminer og fedtopløselige vitaminer

De fire vandopløselige vitaminer er C-vitamin samt de otte forskellige B-vitaminer. De fedtopløselige vitaminer er A-, D-, E-, og K-vitamin. Får vi eksempelvis ikke C-vitamin, kan vi få skørbug og miste vores tænder. K-vitamin hjælper vores blod med at størkne, så det ikke bare pibler ud af kroppen, når vi får et sår. De vandopløselige vitaminer udskilles for det meste gennem vores urin, mens de fedtopløselige vitaminer ophober sig i fedtet.


Shop alle dine vitaminer piller lige her

Når vores kroppe begynder at opføre sig mærkeligt, er det let at tænke, at det må skyldes mangel på vitaminer. Hos beauty.dk forhandler vi et godt udvalg af vitaminpiller og vitamin dråber, som hjælper din krop i balance. Vi har førende brands såsom Hairworthy, VitaYummy, Logo, Livol, DFI, Kids Zoo, og Berthelsen. Uanset om du skal bruge A-vitamin, K-vitamin eller noget derimellem, så kan du helt sikkert finde det blandt vores udvalg af nødvendige vitaminer.

Hurtig levering på beauty.dk

Hurtig levering er en vigtig del af vores service. Hvis du bestiller inden kl. 15.00, sørger vi for at sende din pakke afsted hurtigst muligt. Når du vælger at få din bestilling leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten, og den bliver derfor leveret til din hoveddør / postkasse morgenen efter. Så kan du nå at få dine vitaminpiller til morgenmaden.