Vippeserum


Øjenvippeserum der virker

Træt af korte øjenvipper og et alt for stort forbrug af volumengivende mascara og kunstige vipper? Så kan vi med glæde fortælle, at her på beauty.dk finder du et udvalg af de allerbedste vippeserums, som forvandler dine egne naturlige og korte vipper, til lange, fyldige, smukke og voluminøse vipper på bare få uger. Og det bedste af det hele er, at det rent faktisk virker!

Her hos beauty.dk forhandler vi kun de allerbedste vippeserum fra prisbelønnede beauty brands, der har gjort det til sin mission at skabe længere, fyldigere og volumengivende vipper på en helt naturlig måde. Vælg mellem brands såsom RevitaLash, GOSH, Nanolash og M2 Beauté. Der findes ikke nok positive ord for, hvad vi kunne fortælle om disse serummer. Men en ting er sikkert, når først du har prøvet en serum, der passer til dine bryn og vipper, kan du ikke leve uden!

Få længere og tykkere vipper - hurtigt!

Vippeserum har efterhånden erstattet diverse vippe ekstensions - hvilket vi udmærket godt forstår. Serummet er både billigere og mere holdbart, end de kunstige negle er i længden. Fælles for de populære øjenvippeserummer er, at de indeholder en unik formel med aktive ingredienser, som sørger for at ens egne naturlige øjenvipper vokser hurtigere, så du efterlades med lange, tykke og smidige vipper. Og hvem vil ikke gerne have lange forførende bambivipper?

Sådan anvender du vippeserum

Det unikke serum påføres langs vippekanten præcis som, hvis du ville lægge en eyeliner. Den skal altså ikke på selve øjenvipperne. Brug serummet på både de øverste vipper og de nedre. Lad det tørre i ca. 5 minutter inden du anvender makeup. For det bedste resultat anbefales det at påføre serummet inden sengetid, så det kan absorberes “ind” i fred og ro. Så snart du er tilfreds med dine vippers resultat, kan du holde det ved lige ved at påføre serummet ca. tre til fire gange om ugen i stedet for hver dag.

Effektivt serum til bryn og vipper

Udover de forskellige øjenvippeserum finder du også serummer til øjenbrynene fra samme brands. Vi har for længst vinket farvel til de tynde og alt for over plukkede øjenbryn. Tykke og velformede øjenbryn er in, og dem kan du nemt få med de fantastiske og effektive øjenbrynsserum som markedet har at byde på. På beauty.dk finder du effektive vippe og bryn serum, som får din drømme om bambi -vipper til at gå i opfyldelse.