Vippelim


Find den helt rigtige vippelim til dine kunstige øjenvipper

Skal du have fundet de helt rigtige kunstige øjenvipper til festen? Eller ønsker du bare at gøre det ekstra ud af dig selv i hverdagen? Så er du på den helt rigtige side! Hos beauty.dk finder du den helt rigtige øjenvippe lim til dine single lashes og eyelash buketter. Du finder blandt vippelim i høj kvalitet fra førende brands såsom Technic, W7, Ardell, Eye Candy og DUO der ligeledes forhandler sæt med både kunstige øjenvipper og en vippelim.

Når du skal påføre de kunstige øjenvipper, er det vigtigt altid kun at bruge vippelim, aldrig andre typer lim, da de kan være yderst skadelige for dine vipper og ikke mindst dine øjne! En vippe lim er specielt udviklet til formålet og er letopløselig, således at de kunstige vipper nemt kan fjernes igen, uden at ødelægge dine egne naturlige øjenvipper. Når du skal fjerne de kunstige øjenvipper, er det vigtigt du ikke hiver vipperne af, men i stedet opløser vippe limen med en skånsom makeupfjerner eller en mild rensemælk. På den måde glider dine kunstige vipper let af uden at beskadige de naturlige vipper.

Vippelim med farve

I udvalget af de forskellige vippelim, finder du ligeledes vippelim med farve. Skal du eksempelvis lægge en smuk fest-makeup med et forførende cat eye look, er en vippelim med sort farve ideel at bruge, da de blender fint ind sammen med den sorte eyeliner, og dermed giver et naturligt udseende.

Mulighederne er mange, og uanset om du søger en vippelim i silikone, latexbaseret eller vandbaseret, så får du altid det bedst mulige resultat uden at skade dine egne vipper, du kan finde dem alle her på siden. Så hvis du står og mangler vippelim til dine enkelte vipper, buketter eller hele vipper? Så finder du den bedste vippelim, som tager sig særligt godt af dine vipper lige her på beauty.dk.