Toningsfarve


Semi permanent hårfarve

Her på siden finder du et væld af toningsfarver, skyllefarver, semi-permanente farver og farvebomber, som hjælper dig til at opfriske din hårfarve. Vores udvalg byder på sprudlende nuancer i alle regnbuens farver samt de mere naturlige nuancer. Det brede farveudvalg giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Om du ønsker farvet hår i et nedtonet look, eller en enestående farve, der udtrykker din personlige stil, og som uden tvivl tiltrækker opmærksomhed - finder du det lige her på beauty.dk.

Skyllefarve, toningsfarve eller farvebombe?

Er du i det kreative hjørne, og elsker at eksperimentere, er en skyllefarve lige noget for dig. En skyllefarve er en midlertidig hårfarve, der lægger sig på overfladen af dine hårstrå, og giver dig mulighed for fortrydelsesret. En perfekt løsning til dig, som ikke har farvet hår før. Skyllefarven ændre ikke din farvetone, men kan ændre nuancen af din hårfarve. Som hovedregel giver en skyllefarve kun 30% dækning, og vil derfor med tiden aftage, så du vender tilbage til udgangspunktet. Typisk bliver en skyllefarve anvendt til at ophæve uønskede nuancer i håret. Har du eksempelvis et uønsket gult skær, kan en skyllefarve i violet farve ophæve det, og efterlade dine lokker med en mere kold og neutral tone. En skyllefarve holder ca. 6-10 hårvaske alt efter, hvilken nuance du vælger.

Når du bruger en toningsfarve også kaldet semi-permanent hårfarve, vil farvepigmenterne lægge sig ind under håret. En toningsfarve kan ændre 1-2 tonehøjder, og holder betydeligt bedre end en skyllefarve, men går samtidig gradvist ud af håret. Dog er en toningsfarve semi-permanent, hvilket betyder, at du ikke kan være 100% sikker på, at din hårfarve vender tilbage til udgangspunktet med denne. En toningsfarve er udviklet til kun at dække ca. 50% af af din naturlige hårfarve, den egner sig særligt godt til at ændre eller opfriske dine farve nuancer i håret. I vores sortiment på beauty.dk finder du et bredt udvalg af toningsfarver. Vi forhandler toningsfarve til gråt hår, toningsfarve til mørkt og lyst hår som toningsfarve brun, toningsfarve silver, toningsfarve askeblond, toningsfarve karamel og mange flere.

Med en farvebombe får du en strålende og intens hårfarve imellem frisørbesøg. Farvebomben hjælper med at genskabe hårfarven i dit hår, så det altid fremstår fra sin bedste side. Farvebomber tilfører desuden en masse pleje og glans til dine lokker. På beauty.dk tilbyder vi mange forskellige farvevarianter, og her er helt sikkert en nuance, som du kunne blive fristet af.

Root Concealer til hovedbunden

Er du træt af dine udgroninger, og træt af at gå til frisøren hver anden måned, så er Root Concealer måske løsningen for dig. På beauty.dk er vi så heldige at kunne tilbyde hårfarve, som er specielt fremstillet til at skjule udgroningen uden at du behøver farve hele håret. En Root Concealer er en ny og populær hårfarve metode, som kommer i både spray- og pudderform. Den er fyldt med farvepigmenter, som giver din udgroning et flot og holdbart resultat.