Tandpleje Børn


Tandbørster til børn

Når dit barn begynder at få den første mælketand, er det enormt vigtigt allerede at begynde at børste tænderne to gange dagligt, så der kan indøves gode rutiner allerede fra første tand. Her på beauty.dk finder du et udvalg af effektive tandpleje produkter til de allermindste. Vi har et væld af gode tandpastaer med og uden fluor samt gode tandbørster til børn. Som forælder kan det være noget af en udfordring, at få børstet tænder på de helt små. Ofte er børnene ikke gamle nok til at forstå, hvad det er der foregår, og andre gange kan det bare føles som en sur pligt, de rigtig gerne vil springe over.

Her på beauty.dk har vi samlet et udvalg af gode tandbørster, specielt produceret til de helt små, som (måske) giver dig en chance for at gøre tandbørstningen en smule lettere. Du finder blandt andet tandbørster med mindre tandbørstehoveder, der har sjove motiver, former, og farver som for eksempel Avengers, Spiderman, Peppa Pig/Gurli Gris, Minion, eller Frozen, der gør det til et sandt eventyr at børste bisserne.

Tandpasta til børn

De fleste tandlæger anbefaler, at man vælger en tandpasta med fluor indhold til de helt små. Det skyldes at fluorindholdet er med til at styrke det hårde tandvæv ved at trænge ind i emaljen og danne et beskyttende lag, så de små bisser kan modstå blandt andet syreangreb fra diverse bakterier. Du kan altid se fluorindholdet på bagsiden af tandpastaen.

Vær opmærksom på at børn under 9 år ikke må bruge for meget fluor, da det kan give mærker, og skader på tænderne. Derfor anbefales det kun at bruge, hvad der svarer til en lille ært tandpasta til børn. Men det er dog ikke skadeligt for dit barn, at sluge de små mængder af tandpasta, det er bare ikke helt sundt for maven, derfor bør du lære dit barn at spytte tandpastaen ud allerede i en tidlig alder. Gå på opdagelse i vores udvalg af tandpleje produkter til de mindste, og find lige netop de tandbørster og tandpasta, som passer til jer.