Tandblegning


Blegning af tænder

De fleste af os drømmer om hvidere tænder og det eftertragtede tandpasta-smil. Men måske har for meget rødvin og kaffe gjort dine tænder gullige og misfarvede. Og måske har du prøvet diverse tandpastaer, uden lige præcis at få dét hvide resultat, som du så brændende ønsker. Så er der kun en vej frem: En god omgang tandblegning!

En god tandblegning hos tandlægen kan være enormt skræmmende, både økonomisk og hvis du lider af tandlægeskræk. Derfor kan du glæde dig over, at vi her på beauty.dk har samlet de bedste tandblegningsprodukter fra velkendte mærker, så du nemt og hurtigt kan blege dine tænder hjemme i sofaen, foran en god tv-serie på Netflix. Du kan blandt andet finde de populære tandblegningspenne, som kommer i et hav af udgaver. De fungerer i op til 30 dage, og er kendt for at give dig markant hvidere tænder. Ellers er du måske mere til tandblegningsgel eller forskellige tandblegningskits, som indeholder stort set alt, hvad du skal bruge for at opnå de smukke hvide tænder. Dog kan tænderne også blive for hvide og unaturlige - og det er der ingen, der gider at ende med kridhvide, næsten selvlysende tænder, ligesom Ross fra Venner. Derfor er det en god idé altid at følge brugsanvisningen, når du bruger tandblegningsprodukter.

Naturlig tandblegning på beauty.dk

Det er vigtigt at huske på, at en tandblegnings process ikke nødvendigvis er særlig sund for tænderne. Derfor finder du ligeledes et udvalg af effektive tandpastaer og gode tandbørster med indhold af aktivt kul, som er en naturlig måde at blege tænderne på, og skader mindst muligt. Selvom vores udvalg er stort, er vores priser til lave. Hvis du smider din bestilling i kurven allerede i dag inden 15.00, sørger vi for at DAO leverer hurtigt og nemt til din hoveddør allerede i morgen tidlig. Så kan du hurtigt og skånsomt børste de gule plamager af bisserne i en fart. De hvide hollywood tænder kommer ikke af sig selv. Så gå ind og tjek vores udvalg ud her på siden, og find de produkter, som virker for dine tænder.