Solbeskyttelse


De fleste af os er vilde med at være ude om sommeren, da solskin altid får os i bedre humør, arh d-vitamin. Og det kan godt være at solens stråler er varme og behagelige, når de rammer den nøgne hud, men de er også yderst skadelige for dig og din krop. En solcreme er derfor nødvendig, hvis du gerne vil undgå solskoldninger, pigmentforandringer, rynker eller det der er værre. Udover et hav af solcremer, tilbyder vi også et godt udvalg af plejende læbepomader, sololie og kølende aftersuns, som holder din hud velplejet og fugtet efter en dag ude i solen.

Solcreme og sololie

Når du skal vælge en solcreme, er det vigtigt, at du vælger den helt rette. Skal solcremen bruges til voksne eller børn? Hvor i verden befinder du dig? Og hvilken hudtype skal den beskytte, er du lys, gylden eller mørk? Det er ligeledes vigtigt at huske, at huden reagerer forskelligt på solen, det er muligt din hudfarve minder en smule om venindens, men det er ikke sikkert i tåler den samme form for solbeskyttelse.

Når du gerne vil opnå den smukke gyldne kulør handler det i bund og grund om at holde huden fugtet! Det kan en sololie hjælpe dig med! En sololie kan indeholde naturlige olier og nærende E-vitaminer, som gør huden smidig, blød og beskytter mod udtørring i solen. Du kan ligeledes finde en lækker sololie, som kan hjælpe dig med at få en hurtigere og mere ensartet solbrun kulør.

Her på beauty.dk har vi sørget for de bedste solcremer, solspray, aftersun og læbepomader med høje og lave solfaktorer til enhver hudtype. Du finder eksempelvis solcremer med solfaktor 15, solfaktor 20, solfaktor 30, solfaktor 50 i vandfaste formler, så du og din familie er sikker på fuld solbeskyttelse inden i smider jer i haven eller tager på charterferie.