Skægpleje


De bedste plejeprodukter til dit skæg

Om du er til et stort fyldigt hipster skæg, et overskæg, eller et fipskæg handler i bund og grund om præferencer, og hvad der passer til lige præcis dit ansigt. En ting er sikkert - Skæg er in! Og i takt med at et velplejet skæg er super moderne, har vi her på beauty.dk sørget for flere attraktive brands og plejeprodukter inden for området, som kan hjælpe dit skæg godt på vej, eller give den bedst mulige pleje, hvis du allerede har et fyldigt skæg.

På beauty.dk finder du blandt andet skægpleje produkter fra Dear Barber, Percy Nobleman, The Bluebeards Revenge, L’Oreal og mange flere. Vores udvalg spænder fra alt lige fra skægpleje til kort skæg, skægpleje til langt skæg, skægpleje med parfume og skægpleje produkter uden parfume. Du finder ligeledes forskellige varianter af skægshampoo, skægbalsam og skægolie. Vi har selvfølgelig også samlet forskellige skæg kit, som indeholder stort set alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde og pleje skægget. Derudover er det en super god gaveidé til din far, bror, ven eller manden der har alt.

Få et velplejet skæg

Det er langt fra alle der fra naturens side er i stand til at gro et flot skæg, da det for det meste ligger i vores dna, og er derfor genetisk bestemt allerede på forhånd. Men derfor betyder det ikke, at du ikke har mulighed for at gro et flot og maskulint skæg, med det du i forvejen har. Og hvordan man får det sexede skæg, er egentlig ganske simpelt. Det handler delvist om en reel indsats, engagement og tålmodighed, og delvist om massevis af regelmæssig pleje.

Skæg skal plejes præcis ligesom håret på hovedet. Før du kan gå i gang med at style skægget, skal du derfor vaske det grundigt med en god skægshampoo, som er beregnet til lige netop det formål. Dit skæg er nemlig yderst modtageligt overfor forurening, vind, vejr og madrester. Efter shampoo påføres en god skæg balsam eller skægolie, som kan give dit skæg den pleje og næring det behøver. En skæg balsam og skæg olie kan ligeledes hjælpe dig med at forme og style det uregerlige skæg. Så gå på opdagelse blandt vores attraktive produkter fra de forskellige brands og find de produkter, som passer til lige netop dig.