Silver Shampoo


Hvad er en silver shampoo?

Har du lyst, blond, platin eller gråt hår med uønskede gule nuancer? Så kan en god silver shampoo være din ven i nød. En silver shampoo indeholder violette pigmenter, som neutraliserer gult skær i gråt hår, blondt hår og afbleget hår. Silver shampooen fremhæver nemlig de kolde nuancer i håret på smukkeste vis, så du slipper for det gyldne skær. Selvom den blå/lilla farve masse ser en smule skræmmende ud, og kan være lidt af en kamp at få vasket af hænderne, badeforhænget og så videre, så varer effekten i håret kun i begrænset tid, da de blå/violette pigmenter kun påvirker de yderste hårstrå.

Her på beauty.dk finder du et væld af gode silver shampoo, som virkelig har skabt gode resultater fra mærker som blandt andet Milk_Shake, L’Oreal Paul Mitchell, Keune og Matrix.

Silver shampoo anvendelse

Der findes ingen regler for, hvornår eller hvor ofte du må bruge din silver shampoo. Den kan i bund og grund bruges efter behov. Det vil sige, når du synes at dit hår får de gule og orange nuancer, som du ikke ønsker. Dog anbefales det ikke at bruge en silver shampoo ved hver hårvask, da de unikke ingredienser i shampooen godt kan være hårde for håret. Så brug den gerne med omtanke, som for eksempel 1-2 gange om ugen.

Start altid med at læse anvendelses metoden inden du går i gang med at påføre silver shampooen i håret. Der findes nemlig forskellige varianter som har hver deres fremgangsmåde. Typisk skal en silver shampoo fordeles i håret efter du har vasket det med en almindelig shampoo. Lad den virke i ca. 3-5 minutter, eller længere. Prøv dig eventuelt frem. Det kommer lidt an på, hvilken silver shampoo du bruger, samt hvor mange gullige og orange nuancer du har i håret. Pas dog på med ikke at lade din Silver Shampoo sidde for længe, du kan nemlig risikere, at dit lyse hår giver et blåligt/lilla skær. Du kan med fordel afslutte din Silver Shampoo behandling med en plejende balsam i spidser og længder, så du lukker dine hårstrå.