Sheet Masker


Sheet masker, hvordan virker de?

Du har sikkert hørt om de kendte Sheet masker? Ellers har du måske selv prøvet et par stykker? Sheet-masker er forgudede overalt i verden og udgør den hotteste hudpleje trend lige nu. Det hele begyndte egentlig som en trend i Sydkorea, men fænomenet spredte sig hurtigt til resten af verden, og på de sociale medier har flere berømtheder som Alexa Chung og Brooke Shields vist deres ansigter i forskellige varianter af den asiatiske ansigtsmaske. Den vilde hype har fået en lang række af de internationale skønhedsbrands til at lancere deres helt egen version af den ansigts formet maske, og i dag findes der et utal af Sheet masker med hver deres ingredienser og funktioner.

Her på beauty.dk finder du et væld af de bedste sheet masker, som er godt fyldt op med rensende, nærende, opstrammende og plejende ingredienser, der giver ansigtet et ordentligt fugtboost fra mærker som Bielenda, Pure Mind, DermaV10, Skin Academy, Garnier, Miqura, Masque Me Up, Mediheal, Vichy, W7 og mange mange flere. Du finder de trendy sheet masker, som både kan fås som gel maske, fiber maske eller den tynde bomulds maske. Har du tør og sensitiv hud bliver du ikke snydt. Vi tilbyder ligeledes et væld af plejende sheet-masker uden parfume, som plejer huden på en skånsom måde.

Billige sheet masker

En sheet maske er som navnet antyder en ansigts formet maske, som har ligget i en plejende og nærende væske. Masken skal placeres oven på et rent og tørt ansigt. Den kommer oftest foldet i en lille forseglet pakke, der godt kan minde en smule om den vådserviet som du modtager på en flyvetur på vej på charterferie. Sheet masken er den perfekte ansigtsmaske, hvis du ikke orker den helt store ansigtsbehandling, eller har lidt travlt. Ansigtsmasken kræver minimalt arbejde, og skal heller ikke skylles af efterfølgende, hvilket gør at masken egner sig perfekt til at have med på weekendture og ferier, eller som det perfekte SOS-produkt efter en lang arbejdsdag eller inden en aften ude med tøserne. Det er altid en god idé at læse brugsanvisningen på pakken inden brug, da der kan være forskellige fremgangsmåder alt efter, hvilken funktion sheet-masken har.

Hvis du bestiller allerede i dag inden kl 15.00, så sørger DAO for at levere til din hoveddør allerede i morgen. Så er der ingen undskyldning for at smække benene op med et koldt glas hvidvin og en behagelig ansigtsmaske. You are welcome!