Setting Spray


Setting spray makeup

Som kvinde kan du helt sikkert nikke genkendende til, hvordan du har brugt lang tid på at lægge den smukkeste fest makeup, og efter blot et par timer på dansegulvet sidder makeuppen bare ikke knivskarpt længere. Heldigvis er der hjælp at hente, og svaret er en setting spray!

En setting spray kan hurtig blive din nye bedste ven. Skal du til sommerfest eller ud og danse hele natten, hvor du har brug for, at din makeup holder, så er løsningen helt sikker: En setting spray. Spray den over hele ansigtet på den færdige makeup og få et makeup look, som holder knivskarpt i flere timer.

Hvad er en setting spray?

Setting spray er som navnet indikerer, skabt til at “sætte” makeuppen, altså den sørger for at holde den på plads i længere tid. Før i tiden brugte flere kvinder faktisk hårlak, til at spraye makeuppen med, for at sørge for at den ikke blev påvirket af eksempelvis sved og regn. Heldigvis for din hud er det flere år tilbage, og i dag er det langt de færreste som nogensinde vil anbefale at bruge hårlak i ansigtet. I dag er en setting spray et anerkendt og elsket produkt i skønhedsbranchen, da den unikke spray hjælper med at genopfriske din makeup i løbet af dagen. Du kan se helt fantastisk ud i op til 16 timer uden at skade huden. Et uundværligt produkt at have liggende i tasken, når man er på farten.

Få makeuppen til at holde hele dagen med en setting spray fra beauty.dk

På beauty.dk finder du flere forskellige varianter, særligt skabt til at få det bedste frem i din hud. De fleste setting sprays bevarer hudens naturlige temperatur, og holder makeuppen knivskarp i stort set al slags vejr. Du kan ligeledes finde setting sprays, som gør huden både glat og ensartet, og dermed hjælper med at skabe den bedste finish, setting spray med solfaktor samt mange flere. På beauty.dk finder du varianter, som er skabt til at få din makeup til at sidde på plads hele natten og dagen, og varianter som fjerner det pudrede makeup look. Gå på opdagelse i vores udvalg fra velkendte makeup mærker her på siden, og find den setting spray, som matcher dit behov.