Serum


Hvad er serum?

Du kender måske serum af navn, men hvad kan det? En serum bør dit ansigt ikke undvære, og det kan måske virke overflødigt at smøre endnu mere i ansigtet end højst nødvendigt, men faktisk er en serum det produkt, som kan gøre den allerstørste forskel for dit ansigt. En serum er fyldt med nærende og plejende ingredienser, som vil give din hud et stort skud af vigtige vitaminer, der i sidste ende vil resultere i en sund og velplejet hud.


Et serum er et hudplejeprodukt, som enhver kvinde bør inddrage i deres daglige hudplejerutine. Serum skal anvendes på huden efter rensning, men før fugtighedscreme, med det formål at aktivere og forstærke effekten af den efterfølgende dagcreme så du sikrer den optimale pleje af produktet. For at forstå forskellen på creme og en serum kan man sige, at cremen tilfører fugt til ansigtet, og at en serum reparerer og genopbygger hudens tekstur. Med et stort udvalg af forskellige serum varianter kan du være sikker på at finde en serum, som passer til din hudtype lige her på siden. Ude i siden kan du målrette og præcisere din søgning, så du er sikker på at få den serum, som matcher din hudtype. Så hvis du ønsker en større effekt af din hudpleje rutine kan et serum være lige dét, du har brug for.

Serum til alle hudtyper

I denne kategori har vi samlet et hav af forskellige serummer i forskellige prisklasser fra de allerdygtigste producenter og virksomheder som blandt andet Argan Oil, Bielenda, REN, Dr. Medica, Clinique, Ecooking, Elizabeth Arden, Vichy, Natura Siberica og mange mange flere. I det store udvalg finder du serum til tør hud, serum til dig med pigmentpletter og ar, serum til sensitiv og følsom hud, serum til uren hud og serum til normal og kombineret hud. Uanset om du er på jagt efter den bedste ansigts serum mod rynker, ar, pigmentpletter eller andet er der rimelig store chancer for, at du finder den her på siden til en god pris.