Saltvandsspray


Find den bedste saltvandsspray til håret

Saltvandsspray er et fantastisk styling produkt, som både Hollywood stjerner, stylister, frisører og andre skønhedsguruer elsker for de gode styling egenskaber, som vandet har, og tilfører til håret. På beauty.dk har vi et bredt udvalg af saltvandsspray, som sikrer et smukt og fyldigt hår. Hvad enten du kan lide et råt look eller et vindstyle beachy look, eller du bare ønsker fylde og volumen, så har vi den perfekte saltvandsspray til dine lokker.

Når det kommer til styling af håret, er saltvandsspray et produkt, du bør prøve. Du har sikkert prøvet at være på charterferie eller opholdt dig meget på stranden, hvor det høje indhold af salt i vandet har gjort dit hår lettere at sætte og givet dig lækre beachy waves. Salt er grunden til, at dette sker. I bund og grund er saltvandsspray salt på flaske - for at skære det ud i pap. Når det så er sagt, så findes der rigtig mange saltvands produkter på markedet, og i de seneste år er antallet kun vokset. Nogle saltvandsspray er baseret kun på salt, mens andre giver samme flotte effekt uden brug af salt, men i stedet tilfører fugt. Er dit hår meget tørt, bør du gå efter en mere fugtgivende variant, da saltvand godt kan udtørre håret ved meget hyppigt brug.

Sådan bruger du saltvandsspray

En saltvandsspray kan bruges på flere forskellige måder det handler egentlig om, hvilket look du ønsker. Ønsker du tekstur til lokkerne, skal du primært anvende saltvandsspray i hårets længder og derefter kramme det ind i håret. Jo mere du krammer håret op, desto mere tekstur vil du få. Ønsker du godt med volumen, kan din saltvandsspray bruges til at give hårrødderne et løft, hvis den sprayes og fordeles i hovedbunden. Blandt vores brede udvalg af saltvandsspray finder du produkter fra populære mærker såsom DermaV10, Dermacol, Tigi Bed Head, L’Oreal Paris, Milkshake, OSIS+, Redken, Paul Mitchell, Fudge, Osmo, Wella og mange flere.

Find et stort udvalg af skønhedsprodukter på beauty.dk

På beauty.dk er vi altid dedikerede til at finde de bedste beauty produkter, som markedet har at byde på, både i Danmark og udlandet. Mangler du hjælp undervejs i din shopping process, så sidder vores skønne kundeservice team altid klar til at hjælpe dig godt videre, hvis du har brug for assistance, eller har yderligere spørgsmål til vores produkter.