Pudder


Hvad er pudder?

Pudder har adskillige fordele, de hjælper med at skabe en jævn og ensartet glød i ansigtet, samt minimere porernes synlighed, og kan ligeledes få din makeup til at holde længere, selv i varmt og fugtigt vejr. På beauty.dk finder du flere forskellige mærker. Det giver dig mulighed for at finde lige netop den pudder, som passer perfekt til din hud og matcher din pengepung. Vi forhandler blandt andet mærker såsom Rimmel London, Max Factor, Maybelline, Technic, The Balm, W7 og mange flere.

Det er langt de fleste kvinder, der finder en pudder uundværlig i deres makeuppung. I bund og grund fordi produktet er så fantastisk, og virkelig kan gøre en forskel for din hud. En pudder er et typisk kosmetikprodukt, som enten kan være løs eller fast i konsistensen. Pudderet anvendes på huden, typisk for at give glød i ansigtet, dække småfejl, bumser og ar. Med en pudder har du mulighed for at opbygge din glød endnu mere, og stadig have mulighed for at opnå et naturligt resultat. Her hos beauty.dk kan du finde en masse forskellige farvenuancer, som du frit kan vælge imellem. Der er noget for enhver hudtone, og du kan derfor sagtens dykke ned i udvalget og finde den variant, som passer til dit behov.

Fast pudder eller løs pudder?

Når du skal finde en pudder, har du mulighed for at vælge mellem løs og fast. Det afhænger meget af dit behov, og hvad du er til. Foretrækker du at bruge en makeup børste, eller vil du helst duppe den på? Det er meget forskelligt fra person til person, og i bund og grund fungerer de nogenlunde ens. Du kan sagtens anvende den faste pudder alene på ansigtet eller ovenpå din foundation. Dog skal det løse pudder anvendes ovenpå foundationen, for at holde længere.

Gå på opdagelse i vores store udvalg her hos beauty.dk, vi giver dig mulighed for at finde den pudder, som er perfekt til hverdagsbrug. Du finder ligeledes varianter med shine og shimmer, som kan fuldende dit festlook. Mulighederne er mange, og du kan selvfølgelig også finde en variant, der kan bruges til både hverdag og festlige begivenheder.