Primer


Hvad er en primer?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan de store filmstjerner, fotomodeller og sangerinder gang på gang kan have den smukke porcelænshud? Svaret er helt sikkert: Primer. En primer er én af hemmelighederne bag en flot og fejlfri makeup, og hos beauty.dk finder du flere forskellige mærker, som giver dig mulighed for at finde lige præcis den primer, som passer perfekt til dig og din pengepung.

En primer er specielt designet til at gøre din hud i ansigtet flot, ensartet og til at udligne ujævn hud, samt til at rette de forskellige nuancer, som huden har. Primeren er ofte skabt af ingredienser såsom voks, silikone og solfaktor som en ekstra fordel. Du kan ligeledes finde oliefri primer, som er ideel for dig med en fedtet og kombineret hud. Primeren er ligeledes et vigtigt fundament til din makeup, og får den generelt til at holde længere, end den ville uden primer.

Primer makeup

Når du skal finde en primer, har du mulighed for at vælge mellem faste eller flydende varianter. Du kan vælge, hvilken farven den skal have, samt hvilke egenskaber den skal besidde. Du finder eksempelvis primer med farve her på siden, nogle primers fås med lilla, blå, gul og grønne nuancer. En primer med gule nuancer mindsker synligheden af mørke rander under øjnene, hvor en primer med grønne nuancer mindsker rødme i huden. Det hele handler om præferencer, og hvad din hud har brug for.

Sådan bruger du din primer

En primer skal bruges som det absolut første skridt, i din makeup rutine - dvs. efter du er færdig med din hudpleje rutine, og efter påføring af fugtgivende cremer og serum. Primeren lægger sig som en base i dit ansigt, og beskytter alle de makeup produkter som du påfører din hud. På beauty.dk finder du et stort udvalg af primers, og du finder helt sikkert den variant, der bliver din redning. Gå på opdagelse blandt vores unikke udvalg, og lad dig inspirere af de mange brands som du kan vælge mellem her på siden.