Prævention


Sikker sex med kondomer fra beauty.dk

På beauty.dk finder du et bredt udvalg af forskellige kondomer, og vi garanterer dig at du helt sikkert finder et par stykker, som falder i din og din partners smag. Det behøver bestemt ikke at være kedeligt at bruge prævention, kondomer er nemlig ikke som i gamle dage, hvor der nærmest kun fandtes én af slagsen. I dag spænder kondom udvalget vidt og bredt, og på beauty.dk sørger vi altid for at have et kæmpe udvalg, med de bedste kondomer, som både er komfortable og sikre.

Find den rigtige størrelse kondom

Er du seksuelt aktiv, og vil du meget gerne være fri for både kønssygdomme og graviditet (i hvert fald lige nu), så er du kommet til den helt rigtige side. Som mand er det lige så vigtigt at have styr på sin prævention, som det er for kvinder. På beauty.dk har vi samlet et væld af sikre kondomer, så du altid får den optimale beskyttelse under sex. Vores udvalg spænder bredt, og du kan derfor være helt sikker på, at finde lige præcis det kondom, som passer til din partners og dit eget behov.

Kondomer kommer i alle størrelser, farver og faconer, det kan derfor være lidt af en udfordring, at finde det helt rigtige kondom, som udover at beskytte dig mod diverse kønssygdomme, også giver den optimale nydelse for både dig og din partner. Når du skal finde den helt rigtige kondom størrelse, er det bredden og ikke længden, som du skal kigge efter. De fleste kondomer ligger i størrelser fra small til x-large, hvor der er tale om størrelsen på diameteren. Kondomets størrelse er et spørgsmål om komfort og pasform, og det gør ikke noget, at det er en smule for langt, det skal dog være tætsiddende.

Kondomer med smag

Med kondomer fra beauty.dk kan du gøre oplevelsen lidt sjovere. Vælg eksempelvis et tyndt kondom, som øger følsomheden og intensiteten under samleje. Eller prøv vores kondomer med riller, knopper eller smag, som både øger nydelsen og skaber samtidig en sjov oplevelse med din partner. Hos beauty.dk fører vi kondomer fra populære mærker såsom Durex, Pasante, Playtime, Adore Condoms og Valmed. I vores store sortiment af sikre kondomer, finder du ligeledes et udvalg af latexfri kondomer til dig, som er overfølsom overfor gummi. Vi tilbyder pakkeløsninger med kondomer fra 12 stk. til 144 stk. Så behøver du aldrig gå på kompromis med sikkerheden.