Pensler & Børster


For at kunne lægge den smukkeste makeup, er det ikke nok kun at have de bedste makeup produkter på markedet - makeup penslerne skal også være i orden!

Et vellykket makeup look kræver meget mere end gode makeup produkter og mesterlige skills. Det er nemlig en nødvendighed, at værktøjet er i orden. Dit beauty arsenal er først komplet, når du har de helt rigtige makeup børster og pensler på plads.

Vælg den rigtige makeup børste

Når du skal finde de helt rigtige børster til dit makeup look, er et godt sted at starte med at kigge på hårenes tæthed. Jo løsere din pensel er, jo mindre del af produktet placerer den på din hud. Er hårene på børsten derimod meget tætte, kan din makeup børste eller pensel klare en masse produkt og pigmentering på én gang.

Hvilke makeup børster har man brug for?

Hvis du ikke er til de helt store eksperimenter med dit makeup look, og egentlig bare vil have de allervigtigste redskaber til makeuppungen, er en skrå pensel helt klart en uundværlig del af dit udstyr. Den fungerer perfekt, hvis du skal tegne dine øjenbryn op eller lægge en præcis eyeliner på vippekanten.

En foundation børste er ligeledes et must-have, hvis du ikke vil fordele din flydende foundation med fingrene. Prøv at gå efter en med en skarp kant, rund foroven og med tætte børstehår - så får du nemlig altid en præcis påføring af din foundation.

Er du forbruger af pudder, er en kabuki børste lige børsten for dig, og er du til mineral foundation, er den virkelig værd at investere i. Udover de basic makeup børster, finder du ligeledes et væld af contouring børster, concealer pensler, highlighter børster, øjenskygge pensler, blush børster og mange flere.

Skal makeup børsten være med naturlige eller syntetiske børstehår?

Makeup børster med naturlige børstehår er oftest dyrere end de syntetiske, og er ligeledes blødere, og særligt gode til tørre produkter såsom pudder. Pensler med syntetiske børstehår, er til gengæld klart at foretrække, når du arbejder med flydende produkter som for eksempel foundation, da de holder bedre på produktet. I dag findes der et væld af syntetiske makeup pensler, som er designet med ultra bløde børste hår, så du bliver fri for den syntetiske fornemmelse og de allergiske reaktioner.

Professionelle pensler og makeup børster
På beauty.dk finder du bunkevis af forskellige makeup børster og pensler, her er noget til ethvert makeup produkt. Så går du all in på beauty grej, er du kommet til den helt rigtige side. På beauty.dk kan du finde alt lige fra makeup børster, pensler, beauty blenders og applikatorer, som kan hjælpe dig, med at fuldende dit makeup look.