Parfume Mænd


Gode parfumer til mænd

En god parfume er den sidste vigtige detalje du kan tilføje, når du er på vej ud af døren om morgenen eller til et arrangement. En lækker duft giver et rigtigt godt førstehåndsindtryk, og kan få en til at føle sig lidt mere selvsikker. Parfumer til mænd kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i, da der i dag findes et utal af gode dufte at vælge imellem.

Pointen med en parfume er, at den skal behage næsen ved at dufte ren og lækker, og sige noget om hvem man er. En god parfume bør desuden virke som en slags fortryllelse, der kan tiltrække enhver forbipasserende. Eller få de fleste omkring dig til at vende sig om og reagere på din duft. Desuden har flere Europæiske undersøgelser vist, at selvom mænd for det meste bruger deres øjne, når de skal finde en kvinde, så bliver flere kvinder tiltrukket af en mand, som dufter godt - også selvom de måske ikke har mødt ham endnu. Lugtesansen er faktisk, den mest magtfulde sans vi har - så hvorfor ikke starte jagten på den bedste parfume til mænd, allerede i dag. Uanset om du foretrækker en Eau de Toilette, som er en mild duft, eller om du er til en Eau de Parfume, som har en mere kraftfuld aroma, kan du helt sikkert finde din nye favorit blandt de mange varianter her på beauty.dk.

Hvilken parfume kan mænd bedst lide?

Det er et spørgsmål man hører rigtig tit, og som i bund og grund handler om præferencer. Nogle foretrækker en kraftig, tung eller varm parfume, mens andre er mere til de lette og friske dufte. De fleste mænd har faktisk allerede en speciel duft, som de er særligt glade for, og muligvis har brugt i flere år. Det kan derfor godt være en smule svært at finde en ny favorit, men heldigvis bliver der konstant lavet nyfortolkninger af diverse klassiske parfumer. Så hvis det er tid til at finde en ny parfume til samlingen, eller supplere op med din foretrukne duft, så find den her på beauty.dk og bestil den allerede i dag, så sørger vi for at DAO leverer nemt og hurtigt til din hoveddør dagen efter.