Øvrige Mænd


God hygiejne og et godt helbred

Her i kategorien finder du alle øvrige produkter velegnet til mænd. Her er et udvalg som spænder vidt og bredt, dyk ned blandt i de mange forskellige produkter og bliv inspireret. Måske du finder en ting eller to, som du ikke kan undvære, eller ikke vidste at du manglede.

Vi har et stort udvalg af forskellige termometre, som kan hjælpe dig, når du har brug for at tage kropstemperaturen på dig selv eller andre. Vi har termometer til øret, armen og alle andre tænkelige steder, samt blodtryksmåler til hjemmebrug så du selv kan måle om dit blodtryk er for højt. Derudover har vi en lang række produkter til den personlige hygiejne bestående af forskellige varianter af mundspray, som sikrer dig en god og sund mundhygiejne, hånddesinfektion, neglepleje som neglefil, negleklipper samt neglesaks eller en sko deodorant, som forhindre din fødder i at blive sure.

Hurtig og diskret levering af Glidecreme

Hos beauty.dk finder du et bredt udvalg af glidecreme, der bruges ved samleje. Med en glidecreme kan oplevelsen i sengen blive mere spændende, sjovere og mere komfort. Du finder et hav af forskellige glidecremer i flere varianter efter enhver smag og behov. Med glidecreme vil din intime oplevelse blive mere intens, behagelig og nydelsesfuld end nogensinde før. Udvalget byder på både silikonebaseret glidecreme, oliebaseret glidecreme og glidecreme blandet med silikone og vand eller olie. Vi tilbyder et bredt udvalg af glidecreme fra foretrukne brands som Durex, Playtime, Playboy og Pasante.

Nem shopping til hele familien

Hvis du lægger din bestilling inden kl. 15.00, bestræber vi os på, at sende din pakke afsted allerede samme dag. Vælger du at få din bestilling leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten, hvor den bliver leveret til din hoveddør / postkasse allerede morgenen efter. På beauty.dk har vi sørget for en nem og overskuelig shopping, når du besøger vores webshop. Ude i siden kan du præcisere og målrette din søgning efter, hvilket produkt du søger, hvilken hudtype du har, og hvilke egenskaber du forventer dit tilbehør skal kunne. På den måde kan du være sikker på altid at finde lige netop det, som du står og mangler.