Øvrige Hår


Find tilbehør til dine pleje- og stylingprodukter her

Her i kategorien Øvrig Hår finder du et udvalg af tilbehør til dine pleje- samt stylingprodukter, som du ikke lige vidste at du manglede. Du finder alt lige fra  smarte makeup spejle og sæbe dispenser pumper, der gør det nemmere at dosere dine hårprodukter til de uundværlige Brush Cleaners. Vi forhandler produkter fra førende brands som Basil Element, Batiste, Elfa Pharm, Goldwell, Green Pharmacy, Head & Shoulders, IdHAIR, Joico, L'Oreal Paris, Lussoni, Milkshake, Natura Siberica og Nioxin for ikke at glemme Olaplex, Olivia Garden, Philip Martin's, Radical, Redken, Revolution, Schwarzkopf, Tigi og Toppik.

Pas godt på din hårbørste med en brush cleaner

Hvor længe siden er det, du sidst har renset din hårbørste? Hvis du ikke kan huske det, eller aldrig nogensinde har gjort det, er det efterhånden på tide, at du får den renset. Med tiden samler der sig masser af hår, bakterier, skidt og snavs på din hårbørste. Er der meget skidt på din hårbørste, kan du godt ende med at få fedtet hår, når du bruger den til at ordne dine lokker. Derudover er der ikke særligt lækkert at tænke på. En god hårbørste holder næsten for evigt, og derfor skal man huske at rense den engang imellem. Det behøves ikke være en besværlig eller længerevarende process. Her på beauty.dk finder du et lille udvalg af de smarte Brush Cleaner, som er en lille kam, der er specielt designet til at få viklet hårene ud og samtidig hive dem ud af din hårbørste. Dette gør, at rengøringen af din hårbørste er meget hurtigere og lettere.

Over 500 forskellige brands hos beauty.dk

Hos beauty.dk gør vi altid være bedste for at kunne tilbyde et stort udvalg af beauty produkter og tilbehør fra de nyeste trends og tendenser. Vi har over 7.000 forskellige produkter fordelt på over 500 forskellige velkendte og mindre kendte brands, som i den grad har noget at byde på. Uanset hvor meget, eller hvor lidt du køber for, er du altid garanteret gratis fragt, når du shopper på beauty.dk.