Øvrige


Alt det du ikke vidste, at du manglede

I denne kategori finder du alt det nødvendige udstyr og de nødvendige produkter som du ikke vidste, at du manglede. Produkterne på denne side spænder vidt og bredt. Mangler du en flot badevægt, kan du finde det i forskellige prisklasser. Søger du efter vatpinde, pilleæsker, glidecreme, klorhexidin, brintoverilte, rengøringsservietter, myggemiddel eller elektroniske genstande såsom en blodtryksmåler og en fodvarmer, så kan du roligt scrolle denne side igennem. Vi forhandler produkter fra AEG, Athena, Brush Works, Clatronic, Durex, Ecooking, Healthpoint, Humble Brush, Idento, Nivelazione, Playboy, Pretty, Quest, Simply Cotton, Travalo, Valmed samt mange flere, og du kan være sikker på at vores priser altid er skruet i bund.

Blodtryksmåler og termometer

Det er bevist at over en million danskere døjer med forhøjet blodtryk, med en blodtryksmåler til hjemmebrug kan du hurtig og let selv tjekke, om du er én af dem. Et for højt blodtryk i sig selv giver sjældent symptomer, og derfor tages der ikke initiativ til at få det målt. Har du symptomer kan det eksempelvis være hovedpine, træthed, svimmelhed, unormal forpustethed og hjertekrampe ved anstrengelse. På beauty.dk finder du blodtryksmålere fra Valmed i forskellige prisklasser, som kan bruges af både sundhedsfaglige folk og af dig til hjemmebrug. De er enkle at bruge og findes i to versioner, nemlig en til brug af overarm og en til brug på håndleddet. I vores udvalg kan du ligeledes finde en række forskellige termometre, som kan hjælpe dig, når du har brug for at tage din eller dit barns temperatur. Vælg mellem øretermometer, kontaktløse termometer og meget andet.

Vatpinde, vatrondeller og vat

På beauty.dk har vi et bredt udvalg af forskellige vat-produkter. Du kan blandt andet finde vatpinde og vatrondeller, samt almindelig vat. Vat er blød, fint og kommer i flere forskellige varianter. Vatpinde er for de fleste kvinder et uundværligt redskab, når det kommer til fjernelse af makeup produkter. De fleste har prøvet at påføre mascara med en rolig hånd, men alligevel formået at ramme ved siden af, det er her at en vatpind er uundværlig, da den nemt kan fjerne de små mascara strøg, som har ramt huden - uden at ødelægge din mascara på øjenvipperne.