Øvrig Tandpleje


Tandpleje produkter, der giver god mundhygiejne

Her på siden finder du et stort udvalg af øvrige tandpleje produkter i høj kvalitet. Alt efter dit behov kan du her finde mundspray, tandbørster, tandpasta, tandpleje og tandtråd, som holder din mund sund og ren. Hos beauty.dk forhandler vi alle de store mærker inden for tandpleje, du kender sikkert de fleste i forvejen. Vælg blandt førende mærker inden for god mundhygiejne og forkæl din mund med produkter fra Active Oral Care, Basics, Colgate, Dental, Fixodent, Fresh Breath, Idento, Jordan, Listerine, Medex, Oral-B, Sencefresh.

Tandtråd og tandstikker

I mellemrummene mellem tænderne kan der nemt sætte sig madrester og andre bakterier, som kan være svære at fjerne med en almindelig tandbørste. Det er derfor en god idé at supplere din tandbørstning med mellemrumsbørster, tandstikker og/eller tandtråd. Tandtråd er en blød tråd, der bruges til at rense mellemrummene mellem dine tænder, ved at bevæge tråden op og ned. Tandtråd har til formål at rengøre overfladerne mellem tænderne, der hvor tandbørsten ikke kan komme til, så madrester, bakterier og plak fjernes fra rummene mellem dine tænder.

Tandstikkere er velegnet til en hurtig rengøring af mellemrummene efter et måltid. Med disse produkter kan du virkelig sørge for at få renset selv de mindste sprækker og mellemrum mellem dine tænder. Hermed kan du både opnå et pænere og hvidere smil og en sundere mund på længere sigt. Om du søger tandstikker i træ udgave som er skabt af birketræ, eller tandstikker skabt i plast, som er designet til at bøje og forme sig efter tændernes mellemrum, så finder du dem lige her i udvalget hos beauty.dk.

Kæmpe udvalg af tandbørstehoveder

Selvom den elektriske tandbørste kan holde i mange år, er det alligevel vigtigt at huske og skifte tandbørstehovedet ud med jævne mellem. Børstehovedet er nemlig i kontant med tænder og tandkød, og bliver derfor hurtigere beskidte og slidte. Blandt udvalget af tandpleje produkter her på beauty.dk finder du udskiftelige tandbørstehoveder, så alle i familien, både børn og voksne, har hvert deres personlige børstehoved. Tandbørstehovederne findes i mange forskellige varianter, til forskellige priser, med forskellige funktioner i forskellige antal.