Øvrig Makeup


Køb det tilbehør som du ikke vidste du manglede

På denne side finder du noget af det mest uundværlige makeuptilbehør, som du helt sikkert ikke kan undvære i din makeup pung. Hvem kan eksempelvis leve uden en velfungerende blyantspidser, som sørger for at din eyeliner, øjen- og læbeblyant altid virker? Eller en øjenvippebukker som virkelig kan gøre en stor forskel for dine øjenvipper?

Vi har fundet noget af det mest nødvendige og uundværlige makeuptilbehør og samlet det lige her på siden, så du nemt kan finde det og shoppe det hjem. Forud for øjenvippebukker og blyantspiser finder du lim til kunstige øjenvipper, funktionelle makeup spejle, pincetter, nippels covers, ansigtssvampe samt transparente opbevaringsbokse til dit makeup tilbehør. Alle produkterne er nøje udvalgte fra nogle af det bedste brands. Vi forhandler mærker som Bare Faced Chic, Barry M., Basics, Brush Works, Clinique, Eye Candy, GOSH, Hanne Bang, Instant Effects, Jane Iredale og Lussoni for ikke at glemme og nævne MUA Makeup Academy, Makeup Obsession, Milani, NYX, Paese, Refectocil, Revolution, Sleek Makeup, Technic, Under Where, W7, Zazie, ilū.

Farv selv dine vipper og bryn

En farvning af dine øjenvipper og dine bryn kan være med til at give dit ansigtet ekstra definition og ændre dit look en smule. I denne kategori har vi samlet det bedste udvalg af øjenbrynsfarve og vippefarve, som hjælper dig med at fremhæve dine øjne på smukkeste vis. Markér dine øjenbryn og øjenvipper med en vippe- og brynfarve fra mærker som Refectocil og Hanne Bang. Du finder en perlerække af farver og nuancer, og her er helt sikkert en farve, der matcher dine vippe hår og bryn.

Organiser din makeup og dit tilbehør

Du har sikkert allerede spottet de smarte opbevaringskasser i akryl på instagram. Disse transparente makeup organizer er til dig, som elsker at have orden i tingene. Kasserne findes i forskellige former og størrelser, hvilket giver dig mulighed for at inddele din makeup og dit tilbehør i forskellige rum og dermed få et bedre overblik over alle dine beauty produkter uanset om det er vatpinde og vatrondeller, eller læbestifter og neglelakker.