Øvrig Hygiejne


Shop dine vatpinde og vatrondeller online

På beauty.dk finder du et stort sortiment af Øvrig Hygiejne produkter samt tilbehør til din hygiejne. Du finder alt lige fra forskellige vatprodukter, som vatpinde, vatrondeller og vatstykker til hånddesinfektion, kontaktlinsevæske, lommetørklæder, mundspray, rengøringsmiddel, svedabsorberende indlæg og meget mere. Ude i siden kan du præcisere din søgning ud fra lige netop det, som du står og mangler. Du kan nemt navigere rundt i de forskellige produkter, brands eller egenskaber, som du ønsker. Hvis du klikker ind på hvert enkelt produkt, kan du læse mere om de forskellige egenskaber og fordele, som produktet har.

Vatpinde og vatrondeller er uundværlige i ethvert hjem, og man bliver virkelig overrasket over, hvor tit man egentlig har brug for vatrondeller og vatpinde i hverdagen. Vat er fantastisk til at rengøre ansigtet fri for makeup, skidt og snavs. Vat har været kendt i århundrede, og har været brugt til alt lige fra tamponer og toiletpapir til fuld i vinterjakker. 
Vat er skabt af 100% ren bomuld, og kan bruges til meget mere end at befri neglene for afskallet lak, eller til at fjerne gamle makeuprester fra ansigtet. Du kan faktisk bruge vattet til mere end det. Vat kan bruges til at fjerne genstridige pletter på dit armatur på badeværelset og i køkkenet, til at fjerne kuglepens pletter på tøjet, til at få blomsterne til at holde længere og meget mere.

Brug dine vatpinde med omhu

Der er rigtig mange, der bruger vatpinde til at rense ører med, men faktisk er det slet ikke en god idé at bruge dem til lige netop det formål. Dine ører er utrolig sarte, og når du bruger en vatpind der, skubber du automatisk ørevoksen endnu længere ind i dine øre, hvor det hurtigt kan sætte sig som en prop, og det ikke er helt ligetil at fjerne igen. Din øregang vil med tiden selv skubbe voksen ud, så det er nemt at fjerne igen med en blød vaskeklud. Dog kan vatpinde stadig uundværlige i din plejerutine. Vatpinde kan bruges til at påføre øjenskygge, fjerne mascara, som har drysset, rense navlen eller noget helt femte. Vælg de vatpinde og vatrondeller som passer til dig og dit behov. Uanset om du søger et termometer, hygiejne indlæg, varmeomslag eller noget helt fjerde, kan du finde det her i kategorien Øvrig Hygiejne på beauty.dk.