Øvrig Hårfjerning


Voks, hvordan fungerer det?

Hårfjerning er et uundgåeligt problem for de fleste kvinder (og mænd), og der findes et væld af metoder til at fjerne uønsket hår. Her i kategorien finder du en perlerække af gode barbercremer, barberskrabere, gel-creme og diverse hårfjernings produkter til kroppen. Vi forhandler produkter fra førende brands som Aloe Epil, Basics, Eveline, Evoluderm, Hanne Bang, Jolen, Nair og Pretty. Det er nemt at shoppe online på beauty.dk. I de forskellige faner ude i siden kan du nemt navigere rundt i de forskellige produkttyper, brands og indhold. Hvis du klikker ind på hvert enkelt produkt, kan du læse mere om de forskellige egenskaber og fordele, som produktet har.

Voks er en hårfjerningsmetode, som bliver hyppigt anvendt. Der findes dog rigtig mange metoder, der er voks, sugaring voks og hårfjerningscreme. Hvilken metode du er til, afhænger af dine præferencer.

Facial Razor

Du finder ligeledes et lille udvalg af de smarte Facial Razors her på siden. Det at plukke øjenbryn kan være en smertefuld og tidskrævende ting. Heldigvis findes der andre metoder end brug af pincet, nemlig Facial Razor.

En Facial Razor, eyebrow razor, øjenbrynskniv, øjenbryns skraber - (kært barn har mange navne), er det perfekte beauty værktøj til hurtigt at ordne dine øjenbryn, så de bliver pæne og velplejede. Selve bladet på øjenbryns skraberen er lavet i rustfri stål, som giver dig en glidende skrabning af øjenbrynene. Vi forhandler pakkeløsninger med alt fra 3 til 10 stk. i hver fra blandt andet Basics og W7.

Et stort udvalg af skønhedsprodukter på beauty.dk

På beauty.dk er vi altid dedikerede til at finde de bedste beauty produkter, som markedet har at byde på, både i Danmark og udlandet. Mangler du hjælp undervejs i din shopping process, så sidder vores skønne kundeservice team altid klar til at hjælpe dig godt videre, hvis du har brug for assistance, eller har yderligere spørgsmål til vores produkter. Hvis du lægger din bestilling inden kl. 15.00, bestræber vi os på, at sende din pakke afsted allerede samme dag. Vælger du at få din bestilling leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten, hvor den bliver leveret til din hoveddør / postkasse allerede morgenen efter.