Øvrig Ansigtspleje


Produkter til ansigtsbehandling og hudpleje

For at opnå en god pleje af huden i ansigtet kræver det en indsats og mindst af alt det helt rette tilbehør. Beauty.dk er et oplagt valg til dig, som sætter pris på skønhed og velvære. I kategorien finder du bløde ansigtsklude og makeupsvampe, ansigtssvampe, dermaroller, fugtspray til krop og ansigt, kropssvampe, lommetørklæder til de kolde vintermåneder samt næsespray, makeupfjerner, pincet, spot treatment, universalcreme, øjenmasker, vatpinde og vatrondeller i forskellige størrelser samt gaveæsker i form af hudpleje sæt. Ude i siden kan du præcisere din søgning ud fra, hvilke produkttyper du søger, hvilke egenskaber de skal besidde, og hvilken hudtype du har. På den måde kan du nemt og hurtigt finde lige netop det, som du står og mangler.

Plej dit ansigt uden at blive ruineret

En ansigtsbehandling derhjemme behøver ikke være hårdt arbejde eller noget, som bare skal overstås. Lav det til en hyggedag og forkæl dig selv med de bedste plejeprodukter fra beauty.dk. Vi tilbyder nogle af de bedste og mest effektive produkter, som hjælper dig til at skabe en vaskeægte spa fornemmelse derhjemme. Vågner du op med en træt, hævet og kedelig hud kan en opkvikkende øjenmaske eller brugen af en jaderuller være din redning, når du skal mindske de mørke rander, store poser under øjnene og hævelser i ansigtet. Tænd for et par duftlys, lav en kop te eller kaffe, sæt noget musik på og nyd en stund, hvor alting kun handler om dig.

Opnå synlige resultater ved brug af dermaroller

Hvis du ikke allerede ejer en dermaroller, er det måske ved at være på tide. Det lille værktøj kan ved første øjenkast virke enormt intimiderende at se på, men produktet kan virkelig sit kram. Dermarolleren er udviklet til at sætte gang i blodcirkulationen, og det stikkende redskab er ét af de mest effektive redskaber til at bekæmpe alderens tegn, små ar og store porer. På beauty.dk forhandler vi dermaroller fra brands såsom Argador, Lux Derma Roller eller Swiss Clinic. Blandt udvalget kan du ligeledes finde smarte roterende ansigtsbørster, som fjerner op til seks gange mere skidt og snavs end ved en almindelig ansigtsvask ved brug af kuld og hænder. Helt klart et must have, hvis du sætter pris på en god hudplejerutine.