Øvrig Ansigtspleje


For at opnå en god pleje af huden i ansigtet kræver det en indsats og mindst af alt, det helt rette tilbehør.

Beauty.dk er et oplagt valg til dig, som sætter pris på skønhed og velvære. I kategorien finder bløde ansigtsklude, ansigtssvamp, dermaroller, fugtspray, kropssvamp, lommetørklæder, makeup svamp, makeupfjerner, næsespray, pincet, spottreatment, universalcreme, vatpinde, vatrondeller, øjenmaske og smarte hudpleje sæt.

Ude i siden kan du præcisere din søgning ud fra, hvilke produkttyper du søger, hvilke egenskaber de skal besidde, og hvilken hudtype du har. På den måde kan du nemt og hurtigt finde lige netop det, som du står og mangler.

Skab en wellness stemning derhjemme med produkter fra beauty.dk

En ansigtsbehandling derhjemme behøver ikke være hårdt arbejde eller noget, som bare skal overstås. Lav det til en hyggedag og forkæl dig selv med de bedste plejeprodukter fra beauty.dk. Vi tilbyder nogle af de bedste og mest effektive produkter, som hjælper dig til at skabe en vaskeægte spa fornemmelse derhjemme.

Synlige resultater med dermaroller

Få en fløjlsblød hud, og sæt gang i blodcirkulationen med en effektiv dermaroller fra Argador, Lux Derma Roller eller Swiss Clinic. Det stikkende redskab er et af de mest effektive redskaber til at bekæmpe alderens tegn, små ar og store porer. Invester ligeledes i en roterende ansigtsbørste, som fjerner op til seks gange mere skidt og snavs end ved en almindelig rensning af ansigtet.

Få friske øjne med en kølende øjenmaske

Vågner du op med en træt, hævet og kedelig hud i dit ansigt, er en opkvikkende øjenmaske eller jaderuller din redning, når du skal mindske de mørke rander, store poser under øjnene og hævelser i ansigtet. Tænd for et par duftlys, lav en kop te eller kaffe, sæt noget musik på og nyd en stund, hvor altid kun handler om dig.

Vatrondeller og vatpinde i mange typer og størrelser
Du finder ligeledes et bredt udvalg af forskellige vatprodukter. Vi tilbyder blandt andet vatpinde og vatrondeller, samt almindelig vat, som du kan bruge i din makeup-, og hudpleje rutine.