Øjencreme


Hvorfor bruge en øjencreme?

Fugt er godt og vigtigt for huden, men ofte glemmer man øjenområdet, selvom det faktisk er et af de mest udsatte steder på kroppen, på grund af forurening, sol, vind og vejr samt de mange bevægelser og mimiker vi laver med ansigtet hver dag. Derfor er det godt at anvende en øjencreme, der giver fugt og beskyttelse. I bund og grund findes der ingen alder for, hvornår man skal begynde at bruge en øjencreme, det er vigtigt at pleje huden uanset alder, det giver nemlig pote i det lange løb. Ligeledes kan en øjencreme godt være en pebret investering, men her på beauty.dk har vi sørget for mange varianter af øjencremer i forskellige prisklasser.

Du finder blandt andet øjencremer, som både er milde, skånsomme og plejende for huden. Øjencremer med vitaminer og mineraler, samt øjencremer med farve i fra de allerdygtigste producenter i verden som blandt andet DermaV10, Revitale, L’Oreal, Clinique, Ren, Elizabeth Arden, Estée Lauder, Elf og mange flere. Vi tilbyder ligeledes et udvalg af økologiske øjencremer, øjenmasker og øjengels baseret på naturlige ingredienser du ikke kan leve uden.

Find en øjencreme der virker

En øjencreme kan virkelig være en lifesaver. Især hvis du går igennem en lidt stresset tid på arbejdet eller derhjemme, vil det med det samme komme til udtryk under øjnene. De kommer nemlig hurtig til at se trætte og matte ud, som i sidste ende udvikler sig til store poser og mørke rander under øjnene. Derfor er det super vigtigt med ekstra beskyttende og nærende øjencremer til den sarte hud.

Ligeledes er huden tyndest omkring øjnene, derfor er det faktisk også et af de første steder, hvor smilerynker, tørhedslinjer og de aldersbetinget rynker viser sig. Da der ligeledes ikke er kirtler i huden under øjnene, bliver huden her også hurtig mere udtørret end resten af ansigtet. Så hvis du trænger til at starte dagen med nye friske øjne, kan den rette øjencreme hjælpe dig godt på vej. Tjek det store udvalg ud og find din nye øjencreme her på beauty.dk.