Øjenbryn


Smukke øjenbryn med makeup

Øjenbryn kan forvandle ansigtet fuldstændig, og de sidste par år har der været endnu mere fokus på øjenbryn end der var før i tiden, hvor de blev overset en smule. Her på beauty.dk finder du et hav af værktøjer samt øjenbryn makeup, som hjælper dig til at skabe de smukke og velplejede bryn mange af os ikke har fra naturens side. Er du til de smarte eyebrow razors? Eller til plukning af øjenbryn med en pincet på den klassiske måde? Eller måske foretrækker du at vokse dine bryn? Uanset hvad dine præferencer er, finder du her på siden et hav af værktøjer og redskaber, der hjælper dig med at forme og skabe lige netop de bryn du ønsker.

Ligeledes finder du alverdens makeup produkter, som enhver kvinde bør eje, når hun skal tegne sine øjenbryn op. Vi har et udvalg af øjenbryns skygge, øjenbrynsblyant og øjenbrynsgelé så du nemt kan forme, farve og skabe dine bryn, som du ønsker. Udover et udvalg af gode værktøjer tilbyder vi også permanente øjenbrynsfarver, som du nemt kan bruge derhjemme. Ønsker du mørke, lyse eller blå øjenbryn kan du finde bryn farve i høj kvalitet fra velkendte mærker såsom Hanne Bang og Refectocil, som nemt og hurtigt kan erstatte den daglige brug af øjenbrynsblyant, og som gør det nemmere for dig, at plukke brynene i den ønskede facon.

Skab fyldige øjenbryn med øjenbrynsserum

Smukke fyldige bryn kommer ikke af sig selv, det kræver pleje og tålmodighed. For at opnå de smukke bryn, skal der først og fremmest være styr på formen. Alle øjenbryn har deres helt egen unikke form og groretning, så det kan være svært at sammenligne sine bryn med andre.

De fyldige bryn kræver som sagt pleje og til tider plukning. Hvis du vælger at plukke dine øjenbryn, er det vigtigt at have en ordentlig pincet. På beauty.dk tilbyder vi et godt udvalg af de bedste pincetter fra mærker som Zazie, Brush Works, Elf, MAU Makeup Academy og mange flere. Du finder populære pincetter som er skrå, og har en form for gummibelægning, der gør dem virkelig gode at holde på, når du plukker øjenbryn.Et alternativ til pincet er voksning af bryn, og vi har selvfølgelig også et godt udvalg af voksstrips, som er nemme og skånsomme at anvende.

Sidst men ikke mindst findes der selvfølgelig også de populære øjenbrynsserum. Et øjenbrynsserum stimulerer hårvæksten, hvilket betyder at du på kort tid vil opleve at få flere hår og i nogle tilfælde mørkere bryn. Her på beauty.dk finder du øjenbrynsserum fra de største brands, såsom M2 Beauté og RevitaLash. Gå på opdagelse i det brede udvalg, og find de bryn favoritter som skal ned i din makeuppung.

Form dine øjenbryn perfekt

Makeup til bryn kommer i mange forskellige udgaver, og det handler i bund og grund mest om, hvilken slags makeup produkt man foretrækker og, hvordan man gerne vil have brynene skal se ud. Vil du gerne have dine bryn til at blive siddende hvor de skal, og give dem en lille smule farve, kan en bryn mascara være ideel at bruge. Har du helt styr på rutinen kan du med fordel dykke ned i vores store univers af øjenbrynsblyanter - husk at blende farven ordentligt ud, så stregerne ikke er for tydelige.

Det er ikke helt nemt at forme øjenbryn, men der findes heldigvis en masse beauty produkter til at forme, skabe og fylde øjenbryn med. Her på beauty.dk finder du forskellige slags skabeloner, hvor der typisk er forskellige former, man kan tegne efter. Det er en super nem måde at øve sig på, inden man bevæger sig ud i fri hånd.