Neglepleje


Få smukke negle med den rette neglepleje

For at få lange, smukke og stærke negle, er det vigtigt at huske at pleje både negle og neglebånd. Smukke hænder og fødder kommer nemlig ikke af sig selv. Det er vigtigt, at holde neglene rene, både af sundhedsmæssige og plejende årsager. Når neglene først er helt rene, er de mere i stand til at optage det fulde udbytte af de plejende olier, cremer og lakker som du ønsker at påføre dem.

Hos beauty.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at få neglene til at gro, og til at holde dem pæne og stærke, så knækkede og flossede negle undgås. Med få virkemidler fra beauty.dk kan de hurtigt komme til at se sunde og smukke ud igen. Vælg mellem neglepleje produkter fra førende beauty brands, såsom Basics, Brush Works, Rimmel London, Zazie, OPI, Organic Shop, Hanne Bang, Vaseline, Scholl og mange flere.

Den perfekte negle beskyttelse

Dine negle kan godt lide under hyppig brug af neglelak, eller skrappe rengøringsmidler mm. Hvis du vil have stærke, sunde negle spiller kosten selvfølgelig en central rolle. Men plejende produkter til neglene er ligeledes en vigtig del af processen, da sunde hydrerede negle, gør dem mere fleksible.

Her på beauty.dk finder du et udvalg af plejende neglelakker, som hjælper med at hærde dine negle, så de bliver hårdere og mere modstandsdygtige. Vælg mellem gennemsigtige lakker, neglelakker med farve, plejende olier til negle og neglebånd, effektive neglefile, neglesakse til neglebånd og meget mere. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af neglepleje og gør det til et dagligt ritual at pleje dine negle og hænder. Du finder helt sikkert en ting eller to, som bliver din redning, her på beauty.dk.