Neglelakfjerner


Shop din nye neglelakfjerner online på beauty.dk

Flotte lakerede negle er yderst nydelige at se på, men neglelakken skal jo også af igen, inden den begynder at krakelere og blive grim. Afskallet negle giver nemlig et sjusket og rodet udseende. Derfor kan du her på beauty.dk finde et stort udvalg af neglelakfjerner til både kunstige negle og naturlige negle. Om du ønsker med eller uden acetone, vandbaseret neglelakfjerner, plejende eller ikke plejende neglelakfjerner kan du finde det her i vores udvalg, så kan du nemt skifte din neglelak farve.

Med en god neglelakfjerner kan du nemt og hurtigt, fjerne selv de mest genstridige neglelakker uden at volde dine negle og neglebånd skade. Der findes mange forskellige neglelakfjernere, og her på beauty.dk finder du nogen af de bedste på markedet. Vi tilbyder neglelakfjernere i forskellige størrelser og emballager. Du finder effektive neglelakfjernere i flydende konsistens, som skal anvendes med vatrondeller, neglelakfjerner pads, der er klar til brug, neglelakfjerner servietter og de smarte dip-in neglelakfjernere, hvor du blot dypper fingrene ned i beholderen, hvorefter den har renset din negl fra neglelak. Den er både simpel og genial at have med på rejser og weekendture, når det skal gå lidt hurtigt.

Neglelakfjerner med acetone

Hos beauty.dk har vi et udvalg af forskellige neglelakfjernere med acetone fra førende beauty brands. Acetone nail polish kan gøre et godt stykke arbejde, og er yderst effektiv til at gøre sit job, nemlig at fjerne den afskallede neglelak fra dine negle og andre overflader.

Neglelakfjerner uden acetone

En neglelakfjerner uden acetone er særligt udviklet til sarte og skrøbelige negle, da den skånsomt fjerner lakken fra neglene uden at udtørre dine negle eller hud omkring neglene. Så skal du prøve en ny neglelak, og derfor have fjernet den gamle lak? Så gå på opdagelse blandt vores unikke udvalg her på siden, og find den neglelakfjerner, som passer til dit behov.