Neglelak


Neglelak der holder

Her finder du et stort udvalg af de nyeste og trendy neglelakker i alverdens farver. Alle neglelakker på beauty.dk matcher vores kvalitet, og med et udvalg af kun de bedste brands inden for feltet, finder du holdbare og smukke neglelakker i en lang række af farver, der passer til både hverdag og festlige lejligheder.

En god neglelak i en flot og trendy farve kan ingen kvinder undvære. Neglelak er den perfekte måde at fuldende et outfit på. Her på beauty.dk har vi rigtig mange farver at vælge imellem, og vi sørger altid for at opdatere vores udvalg for at følge med tidens tendenser og trends, så du altid kan finde de nyeste og trendy farver fra sæsonens hit, som du kan blive inspireret af. Om din favorit neglelak er fra Essie, L’Oreal, Technic, Maybelline eller Sally Hansen kan du finde den her til en overkommelig pris.

Topcoat og Basecoat - få din neglelak til at holde længere

Topcoat og basecoat, der også går under betegnelsen overlak og underlak, er en super god investering, da de sikrer, at din neglelak vil holde i meget længere tid uden at skalle og krakelere. Derudover beskytter en overlak og underlag også neglene, da det godt kan blive en smule hårdt for dine negle, hvis du hele tiden bruger neglelak. I bund og grund er en overlak og underlak stort set lige så vigtige som selve neglelakken, hvis du ønsker et flot og holdbart resultat. Du finder her et udvalg af de uundværlige topcoat og basecoat, så du altid har mulighed for at opnå den bedste finish.


Smukke velplejede negle

Forud for neglelakker i alverdens farver, finder du også et udvalg af plejende lakker, der modvirker spaltede negle og tørre neglebånd. Der er ingen tvivl om at velplejede negle bare er smukkest. Gå på opdagelse blandt de skønne farver, og lad dig inspirere af det brede udvalg og match dit outfit med en neglelak i tidens hotteste farve, årstiden eller bare fordi.