Natcreme


Natcreme til ansigt og krop

Udtrykket skønhedssøvn er meget rammende, når det rent faktisk er bevidst, hvilke fordele søvnen kan have for vores hud. Det er nemlig om natten, at din hud den prøver at genopbygge sig selv fra dagligdagens foundations, parfumer og forurening. Om natten er cellefornyelsen på sit højeste, og huden skiller sig af med døde hudceller. Derfor kan det være en god idé at gøre brug af en plejende natcreme til både ansigt og krop, så du kan vågne op med en smuk og hydreret hud. Der er faktisk mange der tror, at man bare kan bruge sin dagcreme om natten, eller helt undgå nogen former for natcremer, fordi man jo bare skal sove, men nej nej. For der er nemlig stor forskel på effekten af en dagcreme og en natcreme. For at give huden de bedste betingelser skal den have så meget næring som muligt, og det får den i den grad af natcremen, som indeholder endnu mere næring og pleje end en dagcreme.

Hvorfor anvende en natcreme

Ved at anvende en god og plejende natcreme, med effektive ingredienser som genopbygger huden, vil huden blive gendannet hurtigere og blive stærkere med tiden. Sidst på natten og tidlig morgen skriger din hud på fugt, fordi du ikke har fået vand i løbet af natten. Derfor kan det ligeledes være en god idé at drikke et stor glas vand inden sengetid for at modvirke tørhed i huden.

I en hudpleje serie er en dagcreme og en natcreme bygget op, så ingredienser og egenskaberne komplimenterer hinanden. Det kan derfor være en god idé, at anvende en natcreme fra samme serie som den dagcreme du bruger, da huden har brug for de nye forsyninger, og effekten samtidig forstærkes. Så i bund og grund er natcreme et must, da det netop er under søvnen, at hudens cellefornyelse forøges og stofskiftet stiger. Hvad end du søger en Vichy natcreme, Ecooking natcreme, Avéne natcreme eller en Clinique natcreme kan du finde den her i vores sortiment, men skynd dig før de bliver udsolgt.

Find din ansigtscreme til natten lige her

Her på beauty.dk finder du et sortiment af gode natcremer fra de allerdygtigste producenter som blandt andet Avéne, Bielenda, Bioderma, Clinique, Clarins, Elizabeth Arden, La Roche Posay, L’Oreal, REN og mange flere. Du finder ligeledes et væld af økologiske natcremer med naturlige ingredienser, som passer på din hud.