Nail Art


Stort udvalg af neglepynt

Der er stor fokus på negle, og flere kvinder lader neglene spille en helt central rolle i deres samlede udseende, ikke kun ved hjælp af en smuk farve neglelak, men ved at dekorere neglene. Ens hænder er jo i sidste ende et visitkort, da det hurtigt er dem, som vi lægger mærke til i en samtale. Så hvorfor ikke have smukke og indbydende negle hele tiden?

På beauty.dk kan du finde et stort og spændende udvalg af nail art. Vi har alt lige fra glitter, blomster, farvepulver, negle stickers, folie, glitter, sten og meget mere. Der er ingen grænser for, hvordan neglene skal se ud, hvis du ønsker et unik og personligt look. Kun fantasien sætter grænser, med det udvalg vi har hos beauty.dk, så lad dig inspirere af de forskellige farver, mønstre og former, og personliggør både dine hænder og fødder. Flere af produkterne på beauty.dk er håndplukkede og nøje udvalgt.

Gør dine negle unikke og personlige

Der findes flere forskellige trends inden for nail art og farver, men stilen er helt din egen. Det er her du får mulighed for at udforske og afprøve din kreativitet. Lav din egen stil, så folk kan genkende dig ud fra dine negle. Det kan være materiale du bruger, eller farven du bruger. Du har mulighed for at sammensætte farver, som der ikke er set før.

Skal du til et festligt arrangement, og vil du gerne have ekstra fokus på dine negle, så prøv de forskellige folieark farver. Du kan enten dække hele neglen med folien, eller bruge en stamping metode. Er du vild med print, er vores udvalg af nail stamping lige noget for dig. Disse designs er lavet, så de kan dække hele neglen. Brug dem hver for sig, eller kombiner forskellige farver og mønstre.

Shop neglepynt på beauty.dk

Dekorer dine negle med diamanter og glimmer i alle regnbuens farver. Brug din fantasi, gør dine negle unikke og personlige med de forskellige nail arts fra beauty.dk. Slip fantasien løs og eksperimenter derud af. Bestiller du allerede i dag kl. 15.00, får du tilsendt din bestilling med DAO allerede dagen efter, så du kan gå i gang med at personliggøre dine negle.