Mineraler


Hvad er mineraler?

Mineraler er livsnødvendige stoffer, som kroppen ikke selv kan danne. Derfor skal de helst tilføres med en sund og varieret kost, eller som et supplement, eksempelvis gennem kosttilskud. Men det kan være svært at komme hele vejen rundt i den berømte madpyramide i dagligdagen, når skæve arbejdstider, fritidsinteresser, venner, kærester og børn skal passes og plejes. Derfor har vi sørget for et udvalg af mineraler, som du kan supplere din kost med, for at kroppen får de nødvendige stoffer den behøver for at kunne fungere optimalt.

Mineraler er stoffer, som er nødvendige for, at din krop kan fungere. Kroppen bruger mineraler til at opbygge og vedligeholde knogler og væv i kroppen, produktionen af hormoner, beskytter immunforsvaret, transporterer ilt rundt i kroppen, og hjælper med at få dit blod til at størkne, og sørger for at musklerne kan arbejde.

Selvom mineraler findes i næsten al mad, og det kan være svært at vide, hvilke mineraler der er vigtigere end andre, og hvor mange af de enkelte mineraler som kroppen egentlig har brug for. Kroppen kan ikke selv producere mineraler, det er derfor vigtigt, at du får mineralerne fra den mad eller det kosttilskud, som du indtager.

Mineraler som kosttilskud

De allervigtigste mineraler som kroppen skal bruge er, calcium, magnesium, jern, zink, selen og jod. Du finder dem i de fleste fødevarer, eksempelvis finder du meget jern i kød, mens du får selen fra fede fisk. I bund og grund er det næsten umuligt for kroppen at spise for mange mineraler, men for store mængder af kosttilskud kan forgifte din krop, derfor er det vigtigt altid at følge den anbefalede daglige dosis.

Hos beauty.dk har vi et stort udvalg af mineraler. Vi fører produkter som indeholder de enkelte mineraler for sig selv, samt flere mineraler kombineret med andre mineraler og vitaminer. Find det produkt som passer din krop bedst, og husk at hvis du bestiller i dag inden kl. 15.00, leverer DAO til din hoveddør allerede dagen efter.