Masker & Scrubs


Hvis ansigtsmasker og scrubs endnu ikke er en fast del af din daglige skønhedspleje rutine, er der god grund til at læse med her. En plejende ansigtsmaske og en effektiv scrub er nemlig vigtige produkter, som du bør gøre brug af minimum en gang om ugen, da de indeholder rigtig mange funktioner og ingredienser, som din hud vil takke dig for.


Her på beauty.dk tilbyder vi et kæmpe udvalg af ansigtsmasker og scrubs i forskellige varianter med forskellige dufte og forskellige funktioner. Du finder helt sikkert en favorit eller to, der gør noget fantastisk for din hud, som helt sikkert skal have en fast plads på badeværelseshylden.


Ansigtsscrubs

Med så mange fantastiske og effektive ansigtsscrubs derude kan det være svært at finde lige præcis den, som passer til din hudtype. Det vigtigste er at finde ud af hvad din hud har brug for. Lider du af meget tør hud der skaller, er det en rigtig god idé at benytte en scrub et par gange om ugen. En ansigtsscrub hjælper med, at eksfoliere huden og fjerne de døde hudceller, og er derfor mere effektiv end en almindelig ansigtsrens. Du kan også finde effektive scrubs, der er specielt egnet til at bekæmpe hudorme, store porer eller noget helt tredje. Prøv dig frem, og gør noget godt for din hud.


Ansigtsmasker

En ansigtsmaske er til tider en af hemmelighederne bag en smuk hud, og kan på få minutter redde selv det mest trætte ansigt. De kan være en stor hjælp de morgener, hvor man ser lidt træt ud, eller inden en stor aften hvor du gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv.


Har du meget tør og livløs hud, kan det være en god idé med en ansigtsmaske, som giver et ordentligt fugtboost og en naturlig glød. Har du meget fedtet eller kombineret hud, kan en ansigtsmaske hjælpe dig med at bringe din hud i balance igen.


Uanset hvad dit behov er, kan du her på beauty.dk finde et kæmpe udvalg af effektive ansigtsscrubs og plejende ansigtsmasker fra de største og mest velkendte brands samt upcoming brands, der i den grad har sat sit præg i hudplejebranchen. Du finder produkter fra mærker såsom Ecooking, Clinique, REN, Bielenda, Freeman, DermaV10, Beauty Formulas, W7 og mange flere.