Mascara


Shop den bedste mascara lige her

En god mascara kan være med til at indramme øjnene og skabe et naturligt eller dramatisk look, alt efter humør og smag. Men jagten på de perfekte vipper kan være en lang process. Og hvad er perfekte vipper for dig? Er du til fylde og volumen? Ønsker du fine adskilte vipper? Eller skal vipperne være ekstra lange? Ønsker du en sort, brun eller blå mascara? En vandfast mascara? Udvalget er bredt, og mulighederne er mange.

På beauty.dk finder du mange forskellige mascara fra kendte og ukendte brands, som alle har hver deres funktion. Vi har blandt andet mascara fra velkendte mærker såsom Rimmel London, Max Factor, Lancôme, L’Oreal, Clinique, W7, Estée Lauder samt mange andre, til en overkommelig pris, der giver dig mulighed for at udvide dit sortiment, og prøve dig frem til din nye favorit.

Myten om den første mascara

Hvordan den første mascara blev til er egentlig lidt af en kærlighedshistorie. For at gøre en lang historie kort blev den moderne mascara, som vi kender den i dag skabt af kemikeren Thomas Lyle Williams i 1913. Myten siger, at hans søster Maybel var forelsket, og William ville derfor hjælpe hende med at få fat i hendes udkårne. Han blandede derfor brændbart støv med vaseline, som hurtigt blev en kæmpe succes, og kort tid efter skabte han makeup mærket Maybelline. Efterfølgende var det Max Factor Makeup, som var det første brand, som skabte den moderne mascara med et håndtag, som også er tilgængelig i dag.

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Det fantastiske ved en god mascara er, at den giver dig mulighed for at skabe lige præcis det look du ønsker, hvad end det er et dramatisk eller naturligt look. Men hvilken mascara der er bedst, er en meget individuel sag, det handler helt klart om din egen præference. En bestemt mascara virker måske rigtig godt på din veninde, mens den ikke har nogen effekt på dig. Derfor er det en god idé at prøve sig frem til du finder en, der passer din smag.

Når det kommer til at vælge den rette mascara, bør du tage valget ud fra, hvilke øjenvipper du har. Hvis du eksempelvis har meget korte øjenvipper, bør du vælge en mascara med en mindre og smallere børste, på den måde kan du langt nemmere ramme de små hår, som sidder i øjenkrogen. Har du derimod lange naturlige vipper, så bør du uden tvivl gå efter en mascara med en bredere børste, så du undgår klumper og du kan samtidig være sikker på, at børsten når alle vipper. Når du har fundet ud af, om det skal være en bred, kort, hård, blød, lige eller buet børste som din nye mascara skal have, er det tid til at vælge en farve. Skal den være sort, brun eller blå? Valget er op til dig. Du kan også vælge en mascara, der behandler, plejer og beskytter dine vipper, så du får det hele i en. Uanset hvilken om du søger en testvinder mascara, en mascara primer, en vandfast mascara eller en mascara uden olie, kan du helt sikker finde en her på beauty.dk, som passer til dit behov, og gør noget godt for dine øjenvipper.