Lipgloss


Lipgloss - den perfekte finish

Lipgloss er et fantastisk produkt, som gør lige dét ekstra for dine læber. En lipgloss i en neutral eller smuk farve kan få dit look til at se både glamourøst og fejlfrit ud. De fleste har en forestilling om at lipgloss klistrer læberne sammen, men i dag er man blevet så dygtig til at kreere forskellige og brugbare lipgloss. De fleste indeholder plejende ingredienser, og giver samtidig en behagelig konsistens, som lægger sig godt på dine læber.

Der kommer konstant nye versioner og farver af lipgloss på markedet. Her på beauty.dk finder du lipgloss med glimmer, uden glimmer, med shine, samt matte lipgloss’. Med et stort udvalg fra mærker som Maybelline, Rimmel London, W7, MUA Makeup Academy, Revolution, GOSH, Max Factor, Barry M, Freedom Makeup og mange flere, kan du være sikker på at finde en lipgloss, som passer til lige netop dine læber. Du finder ligeledes et udvalg af lipgloss, produceret med plejende ingredienser og naturlige ingredienser som mandelolie, jojobaolie og nærende frugtolier, som er med til at gøre læberne mere smidige og bløde.

Hvilken lipgloss skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken farve lipgloss, du skal vælge? Så tag et kig på din egen læbefarve. Er de mørke, lyse eller midt imellem? Lyse lipgloss farver er dog et must-have i makeuppungen. De passer godt til de fleste læbe typer og hudfarver, da de forstørrer og skaber en illusion om ekstra fylde i læberne. Har du smalle læber kan en lipgloss godt virke forstørrende, fordi den netop skinner og sætter dine læber i fokus. Så lipgloss med glimmer og perlemor er en klar favorit, du bør have liggende. Men vær opmærksom på ikke at vælge en farve, i præcis samme farvetone som din hudfarve, da det hurtigt kan få dine læber til at forsvinde. Har du fyldigere læber fra naturens side, er mørke farver super flot til dig. Du kan sagtens bruge din lipgloss alene eller ovenpå en læbeblyant eller læbestift, hvis du ønsker en kraftig farve og en skinnende glans.

Stort udvalg af farverige lipgloss

Her på beauty.dk har vi samlet et stort udvalg af lipgloss, fra de mest populære mærker som markedet har at byde på. Hvad end du søger en lipgloss i rund eller firkantet form, lille eller stor, kan du sagtens finde en lipgloss med et design og en farve, som passer til dig. Så spids munden og find en kysse-fast lipgloss, som passer perfekt til dig.