Lip Primer


Lip primer, hvorfor?

Vi kender alle til problemet, med at læbestiften ikke holder lige så lang tid som ønsket. Og vi vil allesammen gerne have læbe makeuppen til at sidde så perfekt som muligt. Heldigvis er der hjælp at hente, nemlig en god lip primer! Hos beauty.dk finder du lip primers fra flere forskellige beauty brands, hvilket giver dig god mulighed for at finde lige netop den variant, som passer til dine læber og dit behov. I udvalget kan du finde transpirante lip primers og lip primers, der tilfører dine læber farve. Så gå på opdagelse blandt det store og spændende udvalg, og bliv inspireret til at købe din næste lip primer her, så du altid kan have smukke og silkebløde læber.

En læbe primer er grundlaget for et flot resultat og flotte læber. Den fungerer i bund og grund som en primer til ansigtet - denne er dog særligt skabt til læberne. En læbe primer bruges som en base, der udglatter læberne, fugter og sørger for, at du får en holdbar og glat overflade, når du påfører læbestift. Den sikrer ligeledes at læberne ikke udtørre ved brug af læbestift. Primeren skal påføres på læberne, inden læbeblyant og læbestift påføres - på den måde får du killer-læber hele aftenen.

Pas på dine læber med en lip primer fra beauty.dk

Så hvis du skal pifte dit outfit op med en smuk læbestift, der skal holde hele natten, er en lip primer en absolut nødvendighed. Den unikke formel giver dine læber øjeblikkelig tilfredsstillelse, og skaber det perfekte lærred for dine læbefarver. Vælg mellem en lip primer fra velkendte brands såsom Technic, Elf, NYX, MUA Makeup Academy, GOSH og Clinique. Har du et beauty brand, som du foretrækker kan du præciserer din søgning her på siden. På beauty.dk tilbyder vi dag til dag levering. Bestiller du inden kl. 15.00, leverer DAO til din hoveddør allerede dagen efter.