Lip Liner


Gør dine læber endnu mere markante og iøjnefaldende med en smuk lip liner fra beauty.dk.

Der er ingen regler, når det kommer til lipliners. Er du vild med det klassiske halvfemser look med en mørk lip liner og en lys læbestift, så er det den kombination, du skal gå efter. Ønsker du et mere naturligt udseende, hvor læberne stadig er i fokus, skal du vælge en lip liner, som matcher din læbestift - ellers kan du gå efter en transparent lip liner, som udelukkende sørger for at læbestiften bliver inden for læbekanten.

Lip liners for enhver smag

Her på siden tilbyder vi et stort og spændende sortiment af lipliners fra velkendte beauty brands. Du finder både lyse og mørke nuancer, og et væld af farver derimellem. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis den variant, som passer perfekt til dine læber. Vælg mellem vandfast lip liner, gel lip liner, cremet lip liner, fast lip liner eller prøv vores lip liner kit.

Lipliner guide

Når du skal påføre en lipliner, er det vigtigt og huske at lægge den på halvdelen af overlæben og underlæben - om du starter udefra eller indefra med påføringen, er mindre vigtigt. Sørg for at slappe af i munden, og hold den så naturligt som muligt, mens du lægger lipliner. Hvis du lægger din lipliner på hele læben i stedet for kun i kanten, så holder din lipgloss og læbestift meget bedre, du undgår du desuden også at sidde med kun en streg lipliner tilbage.

Der er ingen deciderede regler for, hvordan man skal lægge sin lipliner. Men et godt tip er at, hvis dine læber er tynde og smalle, skal du gå efter lyse nuancer som koral, rosa eller beige. DU kan snyde dine læber lidt fyldigere ved at tegne en tyk streg med din lipliner på læbekanten, og blende farven indad med en finger.

Har du derimod fyldige læber, kan du gå efter stort set alt. Nyd at du kan bruge lige nøjagtig den farve, du har lyst til. Alt lige fra forførende rød til smukke naturlige nuancer.

Stort udvalg af lipliner og læbeblyant på beauty.dk

Hos os finder du et stort og spændende udvalg af læbeblyant og lip liner, der giver dig mulighed for at fremhæve dine læbers kontur og dermed fuldende dit makeup look. I det brede udvalg finder du forskellige teksturer, konsistens og farver, så du med garanti kan finde en lip liner, som matcher dine læber.