Læbepleje


Læbepomade og læbebalsam

Beauty.dk fører et stort udvalg af læbepleje produkter, som omfatter læbepomade, lip balm og creme, der holder dine læber tørre, sprukne og beskyttet mod solen. Vælg blandt andet mellem læbepomade med solfaktor, læbebalsam der giver glinsende læber, varianter med kølende effekt eller én der reparerer sprukne læber. Det brede udvalg gør det nemt at finde lige præcis det produkt, som passer til dig. Du kan klikke ind på det enkelte produkt og læse, hvilken funktion den har for dine læber, så du sikrer, at du får det helt rigtige produkt. Blandt de mange skønne læbepleje produkter finder du mærker såsom Bielenda, Barry M, Carmex, Elizabeth Arden, Ecooking, Idento, Maybelline, Nuxe, Nivea, Pilaten, La Roche-Posay, Urtekram, Vaseline, W7 og mange flere. Aldrig har der aldrig været en bedre grund til at lave trutmund.

Fugt og pleje til læberne

Læberne er utrolig sarte, og har brug for rigtig meget fugt. Derfor kan det være en god idé, at have en læbepomade liggende inden for rækkevidde, så du kan holde dine læber bløde og fugtet, så de ikke sprækker. Hvilket er ideelt når du er på charterferie, skiferie, vandreture eller andre steder, hvor din hud er udsat for vind og vejr i form af frost, kulde eller sol. Om du er til læbepomader, der skal smøres på med en stift, eller som skal smøres på med fingeren, er hips som haps. Du skal dog være opmærksom på, at dine fingre skal være rene inden du påfører læbepomade på læberne, da bakterierne ellers bliver spredt. Desuden er det en dårlig idé at dele læbepomade med nogen, da man kan smitte på den måde.

Læbepomade med smag

I det brede udvalg af plejende læbepomader og lip balms kan du finde produkter beriget med aloe vera, shea smør, argan olie, E-vitamin som tilfører fugt, næring og beskyttelse til dine læber. Derudover finder du en lang række læbepomader i et væld af forskellige farver og smagsvarianter eksempelvis læbepomade med passionsfrugt, jordbær, hindbær, kirsebær og mange flere. En læbepomade eller en læbebalsam fylder ingenting i håndtasken eller lommen, og er derfor både praktisk, smart og uundværlig at have med uanset, hvor du befinder dig. Gå på opdagelse blandt udvalget og shop dine favoritter.