Kunstige Vipper


Stort udvalg af kunstige øjenvipper

Det er desværre ikke os alle, der har været lige heldige at blive velsignet med lange fyldige og misundelsesværdige bambi -vipper - men heldigvis findes der smutveje for at opnå drømme vipperne. Beauty.dk forhandler nemlig et godt sortiment af falske øjenvipper i alverdens længder, størrelser og afskygninger, som giver dig mulighed for at snyde dig til længere og mere voluminøse vipper. Førhen var kunstige vipper noget, der primært var forbeholdt drag queens og folk i showbiz, men i dag er de kunstige øjenvipper et naturligt valg, som mange kvinder bruger i deres daglige makeup rutine, både til fest og til hverdag. Og det giver god mening, da de lange vipper virkelig kan ændre udtrykket i dit look.

Kunstige øjenvipper guide

På beauty.dk finder du mange forskellige varianter af kunstige øjenvipper, som i den grad er med til at ramme øjet ind, og skabe et mere intenst look, som uden tvivl skaber blikfang. Vælg mellem glamourøse, elegante, sjove og kunstneriske eller helt naturlige vipper, som blot pynter, og giver mere fylde til dine eksisterende vipper. Nogle gange kræver det at man eksperimentere lidt, inden man finder sine foretrukne øjenvipper. Du skal først og fremmest finde ud af, hvad dine vipper mangler, og hvad du ønsker. Øjenvippe buketter bliver placeret oven på dine naturlige vipper, og fylder hele øjet ud. Single lashes kan kræve en smule øvelse at påføre, da de skal sættes på enkeltvis. Single lashes giver et naturligt udseende, og er fantastiske til at udfylde huller i ens egne vipper, eller til at skabe mere længde og fylde. Uanset hvad du søger, finder du flere forskellige modeller, fra brands som har specialiseret sig i vipper, og skabt nogle af de mest populære øjenvipper. Du finder Ardell vipper, Invogue, Technic, Revlon, DUO Eyelash, Eye Candy og mange flere.

Magnetiske øjenvipper

Hvis du ligesom undertegnede er en smule fummelfingret, og synes det er svært at påføre falske øjenvipper til perfektion, så skal du prøve kunstige øjenvipper med magnet, som er meget nemmere at påføre, og ikke kræver lim. Vipperne sidder på en lille magnet, som sætter sig sammen, når de placeres over og under hinanden. En metode der gør party-makeuppen en del lettere at lægge.