Kropspleje Mænd


Hudpleje til mænd

Skal kroppen plejes? Så finder du det bedste udvalg af gode kropspleje produkter til mænd lige her på beauty.dk. Sortimentet spænder vidt og bredt, du finder produkter til både krop, hår, hænder og fødder fra velkendte mærker, samt nye brands, der i den grad har fortjent en high five.  Gå på opdagelse i blandt det store sortiment og find din favorit kropscreme, ansigtscreme, solcreme, aftersun, body lotion, håndcreme og shower gel fra mærker som Neutral, Derma, Nivea, Piz Buin, Dove og mange flere.

Plejeprodukter til krop og hår

Det er ikke alle mænd, der har tid, eller gider bruge flere timer ude i badet. Men det behøver heller ikke tage en krig at vaske kroppen ren for skidt og snavs. Her på siden kan du finde forskellige varianter af de effektive 3-i-en shower gels, som indeholder både shampoo, balsam og showergel. En smart og praktisk løsning til dig med en travl hverdag.

Til kroppen finder du plejende bodylotion, der holder din hud fugtig og smidig. Alt for mange mænd bruger nemlig deres normale shampoo til at vaske kroppen med, og det er en stor fejl, da de ingredienser som en shampoo indeholder, hurtigt kan udtørre huden. Derfor er det vigtigt med en god shower gel, som er beregnet til formålet. En shower gel, kropssæbe, bodywash (kært barn har mange navne) fjerner effektivt bakterier fra kroppen, og tilfører istedet huden fugt og næring - på den måde opnår du et sundere udseende.

Pleje til hænder og fødder

Når du allerede er igang med kroppen, kan du ligeså godt fortsætte din pleje til både fødder og hænder. En god håndcreme er uundværlig - også for mænd, da silkebløde hænder bare er lidt dejligere at flette fingre med. I bund og grund er der intet piget over en god hudpleje rutine til mænd. Faktisk er det lige præcist dét, som kendetegner den moderne mand, nemlig at han går op i sit udseende, og gerne vil fremstå soigneret og velplejet. Så kom i gang med cremerne og forkæl din hud med nogle lækre kropspleje produkter fra beauty.dk.