Krøllet Hår


Krøller eller ej

Krøller er fantastiske - det er der ingen tvivl om. Og hvis du er én af de heldige med et krøllet hår, har du sikkert allerede oplevet at være forgudet af dine veninder med misundelsesværdige blikke. Selvom der kan være dage, hvor krøllerne kræver mere opmærksom end andre dage, er smukke velplejede krøller noget, som kan slå benene væk under de fleste mænd og kvinder. Men hvad de færreste ved er, hvor enormt meget arbejde, der ligger bag at vedligeholde og pleje et krøllet hår.

Her på siden har vi samlet alle de stylingprodukter du skal bruge for at vedligeholde et krøllet hår. Her er krøllecreme, stylingcreme, hårstyling creme, serum til krøller, heat protection og leave-in produkter fra nogle af de bedste mærker som OSIS+, Osmo, Tigi, Goldwell, Redken, Paul Mitchell, KMS California, Schwarzkopf, Fudge, L’Oreal Paris, Moroccanoil, Milkshake, No Inhibition, Natura Siberica og mange andre.

Hold dine krøller sunde og velplejede

Vand fugter hårsækkene indefra, og det har du specielt brug for, hvis dit krøllede hår begynder at se lidt slidt ud, eller hvis du føler, at dit hår virker tyndere end normalt. Som hovedregel kan krøller ikke få for meget fugt og pleje, og det er her, at et stylingprodukt er altafgørende, da krøllet hår har meget bevægelse. Det kan nemlig gøre en verden til forskel, når du bruger de rette produkter i dit hår. Krøllet hår kræver tit ekstra styling for at bevare teksturen, så man undgå krus.

Giv dine krøller tekstur med de rette pleje produkter

Udover en god shampoo, balsam og hårkur til krøller, er produkter som heat protection til krøller og krøllecreme noget du aldrig må gå på kompromis med, da disse produkter virkelig kan få det bedste frem i dine krøller. Krøller skal behandles som en dyrebar silkebluse. Vi skal udvise stor respekt overfor det og behandle det derefter. Så dyk ned i vores brede udvalg af styling produkter til krøllet hår.