Krøllejern


Få smukke krøller med det bedste krøllejern

Drømmer du om store bløde krøller ligesom de kendte på den røde løber? Eller er du mere til det beachy/ bohemian look som Mary-Kate og Ashley Olsen - intet problem! Her på beauty.dk finder du et kæmpe udvalg af de bedste krøllejern fra mærker som Remington, Clatronic, AEG, Valera, Bomann, Babyliss, ghd og mange andre. Du finder ligeledes et udvalg af de populære wand krøllejern, som giver dig et naturligt krøl i håret. Wand krøllejern er super nemme at håndtere, hvilket er ideel for dig, som ikke er øvet i at kreere krøller.

Store krøller eller små krøller?

Krøller er altid super moderne, og kan give dig mange forskellige udtryk alt efter hvordan du laver dem. Store bløde krøller kan give et eksklusivt look, hvor mindre beachy waves giver dig et bohemian look, mens proptræk krøller leder dine tanker hen på de farverige 80erne.

Hvordan og hvor store krøllerne kommer til at se ud, kommer helt an på formen og størrelsen af det valgte krøllejern. Nogle krøllejern er beregnet til store krøller, og andre til helt små proptrækkerkrøller. Jo større diameteren på krøllejernet er, desto større krøller laver det. Et krøllejern på for eksempel 32 diameter laver store bløde krøller. Men det er vigtigt at huske på, at jo større krøllejernet er, jo mere hår bruger den også. Det vil sige, at håret er også nødt til at have en vis længde, så du opnår det bedste resultat, da håret skal kunne rulles nok gange rundt om jernet, for at man kan se bølgerne rigtigt.

Har du kort og fint hår, bør du kigge efter et krøllejern med mindre diameter, som er mere ideelt for dit hår. Blandt andet krøllejern med pigge eller en klemme, som kan holde håret fast om det varme jern. Et pigkrøllejern fungerer for eksempel ikke til langt hår, da håret tit har tendens til at sætte sig fast i piggene og flite sammen - et sandt mareridt at få fri!

Mange af de krøllejern du finder her på beauty.dk har temperaturindstilling, så du selv kan vælge, hvor meget varme du vil udsætte dit hår for. Er dit hår meget slidt og tørt, eller tyndt og fint, bør du vælge en knap så varm indstilling, så du skader håret mindst muligt. Så uanset om du søger et krøllejern 13 mm, krøllejern 25 mm eller et krøllejern 32 mm, med pigge eller uden, finder du de bedste kvaliteter her på beauty.dk til en god og fornuftig pris.