Kosttilskud


Hvad er et kosttilskud?

På beauty.dk finder du lige præcis dét kosttilskud, som din krop har brug for. Uanset om du søger efter de klassiske multivitaminer eller et tilskud af noget helt specifikt, kan du finde det her i vores brede udvalg. Vi forhandler kosttilskud fra førende brands som Berthelsen, Beauty Bear, DFI, Futura, Gerimax, Möllers, Urtekram, Kids Zoo, Longo, Livol, Vitalia samt mange andre, du kan derfor være sikker på at finde et tilskud, som matcher dit behov.

Et kosttilskud er et tilskud til kosten, og kan købes som kapsler, piller, pulver eller i blandingsform. Der findes mange forskellige slags kosttilskud på markedet, lige fra vitaminer og mineraler, til forskellige udtræk fra planter, urter og dyr såsom hyben, hvidløg, ingefær og fiskeolie. 
Et kosttilskud kan være en nødvendighed at supplere med, da kroppen ikke selv kan optage den rette mængde næringsstoffer, det kan ligeledes være, at du ikke selv indtager nok næringsstoffer gennem kosten, og dermed har brug for at blive hjulpet på vej med et kosttilskud. Når du indtager et kosttilskud, så indtager du koncentrerede stoffer, som har en betydelig funktion for funktionen af din krop. Din hud har eksempelvis brug for fedtsyre, vitaminer og mineraler for at kunne fungere optimalt.

Køb kosttilskud til hele familien lige her

Der kan være mange grunde, til at supplere sin kost med et dagligt kosttilskud, uanset om du spiser sundt og varieret, eller ej. Kvinder i den fødedygtige alder, kan eksempelvis have jernmangel på grund af kraftige menstruationer, og derfor have behov for et kosttilskud. Gravide kvinder kan ligeledes have et lavt niveau af folinsyre og D-vitamin, mens ældre over 70 år vil have brug for både D-vitamin og calcium. Det kan ligeledes være, at du mangler et kosttilskud til at styrke din hud, hår og negle?

Så hvis du gerne vil supplere din kost med D-vitamin, Jern, Kalk, Folinsyre, Omega-3 fedtsyre eller multivitaminer kan du finde dem her på beauty.dk. Brug kategorierne, eller vores søgefunktion, til at finde lige præcis dét produkt du leder efter.