Intimpleje


En god intim pleje er en sund intimpleje

En god intimpleje er vigtigt, for at kunne opretholde en sund og ren intimzone. Det er ikke nok bare at vaske sig med vand og sæbe, da vores intimzoner er utrolig sarte, og hurtig kan komme ud af balance. Mange kvinder (og mænd) har oplevet svie, tørhed eller ubehag i underlivet. Det kan eksempelvis skyldes en bakteriel ubalance i underlivet, som kan forekomme både via visse former for hormonforstyrrelser, medicin, stramtsiddende jeans eller syntetisk tøj. For hyppig vask med almindelig sæbe som har en for høj pH-værdi, kan ligeledes medføre irritation og udtørring af slimhinderne i intimområdet. Hvilket på ingen måde er rart. Den naturlige balance i underlivet er en pH-værdi på højst 4,5. Ved denne pH-værdi har de skadelige bakterier nemlig svært ved, at trives. Derfor er det en god idé at vælge en mild og parfumefri sæbe, med samme pH-værdi, der er specielt udviklet til intimområdet.

Intimpleje produkter på beauty.dk

Her på beauty.dk har vi sørget for et kæmpe udvalg af intimpleje produkter, der hjælper dig med at opretholde et rent og sundt underliv. I udvalget finder du blandt andet skånsomme intimsæber, som er specielt egnet til at holde dit underliv i balance, plejende intimcremer, intim deodoranter og vaginalkapsler, der kan hjælpe mod tørhed og kløe i underlivet. Du finder ligeledes uundværlige renseservietter, som er utrolig milde og skånsomme mod huden, og et godt produkt at have liggende i tasken.

Uanset hvilket produkt du foretrækker, kan du være sikker på at finde det, her i vores sortiment fra velkendte brands, som i den grad går op i en sikker pleje. Du finder blandt andet mærker som Vivag, Intima, O’Herbal, Beauty Formulas, Bielenda, Valmed, Green Pharmacy og mange flere. Hvis du lægger en bestilling i dag inden kl. 15.00, sørger vi for, at DAO leverer din pakke til din hoveddør allerede dagen efter! Det er både hurtigt og nemt, plus du spare den lange tur ned til apoteket.