Hudpleje Børn


Hudplejeprodukter til børn og baby

På beauty.dk kan du finde et bredt udvalg af de bedste hudplejeprodukter egnet til børn, samt de helt små. Du finder blandt andet hudplejeprodukter til før, under og efter badet, som tager sig særlig godt af barnets hud.

Som mor (og far) er det ingen overraskelse, at der kan være en del ting at se til, når du har de mindste boende. Derfor har vi her på beauty.dk sørget for, at du kan målrette og præcisere din søgning ude i venstre side, efter lige netop de hudplejeprodukter som du søger efter til dit barn. Du kan søge efter et specifikt brand, eller målrette din søgning ud fra, hvilken hudtype dit barn har. Du kan endda vælge mellem de forskellige ingredienser, som du ønsker, at produkterne skal indeholde, skal de være med eller uden parfume? På den måde kan du nemt og hurtigt smide de forskellige produkter i shopping kurven, og stadig have tid til at børste bisserne og smøre de sidste madpakker.

Milde cremer til huden

Her i kategorien finder du blandt andet milde sæber, parfume fri showergels, og dybderensende shampooer, som blandt andet er tilpasset børns tårekanaler, så shampooen hverken svier eller irriterer, hvis det uheldigvis skulle ramme i øjenområdet.

Vi tilbyder også et udvalg af body lotions og bodycremer - alt sammen i farverige emballager med motiver af både Star Wars, Svampebob Firkant, Trolls og Disney prinsesser, som måske kan dæmpe kampen hår- og kropsvask, og i stedet plante et lille smil på læben. Du finder ligeledes diverse universal cremer, der kan lidt af hvert, og som tager særligt hensyn til den sarte barnehud. I vores brede udvalg finder du både velkendte og nye mærker, som du i den grad bør undersøge nærmere. Blandt andet mærker såsom Malibu, Johnson’s Huggies, Neutral, Peppa Pig, Family Fresh, Pampers, Disney, Baby Dream og mange flere. Smider du en bestilling inden kl. 15.00, kan du være sikker på, at DAO leverer sikkert og lynhurtigt til din hoveddør allerede i morgen - så undgår du samtidig at løbe tør for din yndlings creme eller børneshampoo.