Heat Protection


Hvorfor bruge varmebeskyttende hårprodukter?

Et varmebeskyttende produkt er uundværlig, når du gerne vil opnå smukke og sunde lokker. Produktet indeholder et varmebeskyttende complex, som effektivt beskytter håret mod varmepåvirkning fra glattejern, krøllejern og føntørre. Og hvis du ønsker et smukt og sundt hår, så skal du ikke gå på kompromis med noget så vigtigt som varmebeskyttelse til håret.

Når du bruger et glattejern, krøllejern eller føntørrer, er det vigtigt at anvende et varmebeskyttende hårprodukt, som bevarer et sundt hår med masser af fugt. Når du bruger dine varme stylingredskaber på et ubeskyttet hår, vil du slide det unødigt, hvilket vil resulterer i at det bliver mat, trist og helt uden glans. Her på siden finder du varmebeskyttende hårprodukter i både spray, creme, gelé og mousse form, der går ind og lægger en tynd, usynlig hinde på håret, som beskytter mod den høje varme.

Hvilken varmebeskyttelse skal jeg vælge til håret

Ligesom med så mange andre produkter, så finder du rigtig mange forskellige hårprodukter indenfor varmebeskyttelse til håret. Det kan være svært at vælge det helt rigtige varmebeskyttende produkt. Det hele afhænger af, hvilken frisure og hårkvalitet du har samt, hvordan du styler dit hår. Hvis du gøre brug af glattejern eller krøllejern hver eneste morgen, har du brug for et stærkt varmebeskyttende produkt, end hvis du bare føntørre lokkerne fra tid til anden. For at være sikker på at få det helt rigtige varmebeskyttende produkt kan du tjekke, hvad temperatur din styler kører med. En varmebeskyttende spray kommer nemlig ligesom mousse og creme i forskellige temperaturer, hvor mange produkter heldigvis kan klare helt op til 230 ºC grader. Men som udgangspunkt er op til 200 ºC for de fleste produkter.

Shop den bedste heat protection lige her

Her på beauty.dk forhandler vi et stort udvalg af produkter fra anerkendte mærker som Kérastase, L’Oreal, Tresemmé, OSIS+, DermaV10, Everneed, Tigi, Aussie, Toni & Guy, Uniq One, Redken, Paul Mitchell, Urtekram og mange flere. Så gå på opdagelse blandt vores spændende udvalg af heat protection til håret og oplev, hvilken forskel det virkelig gør. Både for din styling, men også for dine lokker.